Ολυμπιακός: Στο Πόρτο για να κάνουν το πρώτο βήμα οι «ερυθρόλευκες»

Newsroom
Ολυμπιακός: Στο Πόρτο για να κάνουν το πρώτο βήμα οι «ερυθρόλευκες»

bet365

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Πορτογαλία προκειμένου αύριο Τρίτη να αντιμετωπίσει την Πόρτο στον πρώτο αγώνα για την φάση των «32» του CEV Cup.

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού μπορεί να μην κατάφεραν να γράψουν ιστορία χάνοντας στις λεπτομέρειες την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, αλλά δεν σταματούν τις υποχρεώσεις τους στην Ευρώπη. Οι «ερυθρόλευκες» συνεχίζουν στο CEV Cup με την Πόρτο να είναι η αντίπαλός τους στην φάση των «32». Ο πρώτος αγώνας διεξάγεται αύριο Τρίτη στη Πορτογαλία και στον Ολυμπιακό θέλουν να κάνουν το πρώτο από τα δύο βήματα που χρειάζονται για πρόκριση στους «16».

Αναλυτικά η επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού αναφέρει τα εξής: «Έτοιμη για την «μονομαχία» με την Πόρτο στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «32» του CEV Cup, είναι η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» βρίσκονται από την Κυριακή στην Πορτογαλία, ενόψει της αναμέτρησης με την Πόρτο που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (16/11) στις 19:00. Η ομάδα του Ζιλ Φερέρ Κουτίνιο θέλει να πανηγυρίσει τη νίκη που θα την φέρει πιο κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση και θα την βάλει σε θέση ισχύος ενόψει του επαναληπτικού που θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» την Τετάρτη (24/11, 19:00).

Χριστοδούλου: «Να μπούμε δυνατά και να πάρουμε αποτέλεσμα στην Πορτογαλία»

Η αρχηγός του Ολυμπιακού Στέλλα Χριστοδούλου ενόψει της αναμέτρησης με την Πόρτο, δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Η ομάδα μας την Τρίτη δίνει τον πρώτο της αγώνα στο CEV Cup. Θέλουμε να μπούμε στο γήπεδο δυνατά και να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στην Πορτογαλία. Η ομάδα έχει ανάγκη πέρα από τα αποτελέσματα να κάνει καλές εμφανίσεις για να βγάζει ένα πιο θετικό πρόσωπο εντός αγωνιστικού χώρου».

@Photo credits: INTIME
 

CEV CUP Τελευταία Νέα