Α1 Γυναικών βόλεϊ: Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την Χατζηευστρατιάδου

Gazzetta team
Α1 Γυναικών βόλεϊ: Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την Χατζηευστρατιάδου

bet365

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε την κεντρική του ΑΟ Θήρας, Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου

Μία ακόμη διεθνή παίκτρια εντάχθηκε στην ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού. Ο λόγος για την κεντρική Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου, η οποία θα ενισχύσει το τμήμα για τη νέα σεζόν.

Η 26χρονη διεθνής (1.85μ.) με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη θα παίξει για τον τέταρτο σύλλογο στην καριέρα της καθώς ξεκίνησε να παίζει βόλεϊ στον Αίαντα Ευόσμου πριν φύγει για σπουδές στις ΗΠΑ. Ακολούθησε η συμμετοχή της στο πρωτάθλημα Ουγγαρίας με την ΜΤΚ και μετά η επιστροφή της στην Ελλάδα όπου φόρεσε τις φανέλες του Πανναξιακού και του ΑΟ Θήρας.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα αγωνιστώ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Δεν κρύβω ότι ήταν όνειρο μου να έρθω στην ομάδα από μικρή. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή και τη διοίκηση για την υπομονή που έκαναν για να γίνω μέλος του Συλλόγου. Φέτος η ομάδα του Παναθηναϊκού πάει έχει δημιουργήσει ένα καινούργιο ποιοτικό σύνολο με σκοπό να κυριαρχεί στην Ελλάδα . Πιστεύω ότι θα πετύχουμε εφόσον όλα λειτουργήσουν υπό φυσιολογικές συνθήκες και εύχομαι υγεία για όλο τον κόσμο εντός και εκτός γηπέδων» ανέφερε στην πρώτη της δήλωση η Χατζηευστρατιάδου.

Το βιογραφικό της

2009-2013 Αίας Ευόσμου

2013-2015 Miami Dade College USA

2015-2017 Columbia College USA

2017-2018 MTK Budapest

2018-2019 Πανναξιακός

2019-2021 ΑΟ Θήρας

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα