Κύπελλο Γυναικών βόλεϊ: Γκιώνης, Καραμπέτσος μίλησαν για την ανταπόκριση του κόσμου και την σπουδαία Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Newsroom
βολεϊ κύπελλο γυναικών

bet365

Με την επίσημη συνέντευξη Τύπου στο κλειστό γυμναστήριο «Γεώργιος Γαλανόπουλος» στο Λουτράκι άνοιξε η αυλαία του 17ου final-4 του 25ου Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών με τη συμμετοχή της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και του Άρη.

ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και Άρης θα διεκδικήσουν το Κύπελλο Ελλάδος στο Final 4 που διεξάγεται στο Λουτράκι. Ο οικοδεσπότης της διοργάνωσης, ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης άλλοτε αθλητής του βολεϊ και ο ίδιος μαζί με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Γιώργος Καραμπέτσος καλωσόρισαν τους τέσσερις φιναλίστ και ευχήθηκαν καλή επιτυχία και υγεία σε όλες τις αθλήτριες στην συνέντευξη Τύπου με την οποία ορίστηκε και έναρξη του τουρνουά.

Ο κ. Γκιώνης στάθηκε στην μεγάλη ανταπόκριση από το φίλαθλο κόσμο της πόλης, ενώ από την πλευρά του ο Πρόεδρος της ΕΟΠΕ κ. Καραμπέτσος έκανε ειδική αναφορά στην σπουδαία Ρούξι Ντουμιτρέσκου.

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου ανέφερε μεταξύ άλλων πως: «Είναι μεγάλη μας τιμή για όλους μας να φιλοξενούμε στον Δήμο μας, νέα κορίτσια, αθλήτριες που διεκδικούν τον τίτλο του κυπελλούχου γυναικών και έχουν αγωνιστεί σκληρά για να κατακτήσουν το τρόπαιο. Θέλουμε να γνωρίζετε πως το Λουτράκι θα είναι πάντα ένας σταθμός που θα σας αγκαλιάζει και θα στηρίζει τις δράσεις σας. Από πλευράς μας, δώσαμε προτεραιότητα στην ασφάλεια τόσο των θεατών όσο και της πόλης μας. Οι προσκλήσεις των θεατών που θέλουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία».

Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ σημείωσε: «Σας καλωσορίζω στο μαγευτικό Λουτράκι όπου θα γίνει το φάιναλ-4 του 24ου Κυπέλλου Ελλάδας. Μία διοργάνωση που θα μείνει στην ιστορία. Είναι ίσως η πρώτη φορά που χρειάστηκε να γράψω τις σκέψεις μου και θα χρειαστεί να τις διαβάσω... «Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια, ο Θεός γελάει»» έγραψε ο συγγραφέας Μανώλης Δουκίδης και το γνωμικό αυτό είναι ότι πιο ρεαλιστικό και πραγματικό υπάρχει. Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι. Πενθούμε την απώλεια της Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Δεν το χωράει ο νους του ανθρώπου. Ήταν μία αθλήτρια που φώτισε τα μονοπάτια του ελληνικού βόλεϊ και έδωσε λάμψη στο Εθνόσημο και στα Ελληνικά γήπεδα. Θα μας οδηγεί πάντα».

«Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, κάθε άνθρωπος του βόλεϊ και άνθρωπος του αθλητισμού ως ελάχιστο φόρο τιμής θα τιμάει τη μνήμη της Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Θα σταθούμε δίπλα στον Φίλιππο Νικολαϊδη με όλες μας τις δυνάμεις. Πρώτα είμαστε άνθρωποι. Μετά έρχονται όλα τα άλλα. Και μέσα από τους αγώνες, η μνήμη της Ρούξι θα βρει τη λύτρωση. Γιατί εάν ήταν σήμερα ανάμεσα μας και μπορούσε να μας μιλήσει είμαι σίγουρος πως δεν θα επέτρεπε κλάματα λύπης. Θα μας ενθάρρυνε να αγωνιστούμε με την ψυχή μας», πρόσθεσε.

@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα