Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βόλεϊ: Έφτασε η ώρα των νοκ άουτ, οι ομάδες που προκρίθηκαν στους «16»

Φώτης Καρακούσης
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βόλεϊ: Έφτασε η ώρα των νοκ άουτ, οι ομάδες που προκρίθηκαν στους «16»

bet365

Στην τελική ευθεία μπαίνει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα βόλεϊ, καθώς έγιναν γνωστές οι 16 ομάδες που προκρίθηκαν στους 16» και θα αρχίσουν πλέον τα παιχνίδια νοκ άουτ.

Το κυρίως πιάτο κάθε μεγάλης διοργάνωσης είναι χωρίς την παραμικρή αμφιβολία είναι τα νοκ άουτ παιχνίδια. Φυσικά και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα βόλεϊ που διεξάγεται σε Πολωνία και Σλοβενία δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Μετά τους αγώνες των ομίλων, προκρίθηκαν οι 16 καλύτερες ομάδες και πλέον μέχρι και τον τελικό θα έχουμε νοκ άουτ ματς, όπου αναμένεται να δούμε φοβερές μάχες.

Ποιοι έμειναν εκτός και οι 16 που προκρίθηκαν

Όσον αφορά το ελληνικό ενδιαφέρον, εκτός συνέχειας έμειναν οι Ουόλς και Μολίνα με τον Καναδά και το Πουέρτο Ρίκο αντίστοιχα. Συνολικά εκτός έμειναν οι Πουέρτο Ρίκο, Κατάρ, Βουλγαρία, Καμερούν, Κίνα, Αίγυπτος, Καναδάς.

Στον αντίποδα αυτοί που συνεχίζουν με στόχο φυσικά να φτάσουν όσο γίνεται πιο μακριά, είναι οι Σερβία, Ουκρανία, Βραζιλία, Ιαπωνία, Κούβα, Πολωνία, ΗΠΑ, Γαλλία, Σλοβενία, Γερμανία, Ιταλία, Τουρκία, Ολλανδία, Ιράν, Αργεντινή και Τυνησία.

Τα ζευγάρια των «16»

Πάμε να δούμε τα ζευγάρια και παρακάτω στην φωτογραφία έχουμε και τις διασταυρώσεις που θα έχουν οι ομάδες που θα προχωρήσουν στην διοργάνωση (σε παρένθεση η θέση που πήραν στην κατάταξη μετά τα παιχνίδια των ομίλων).

Πολωνία (1) – Τυνησία (16)

Σλοβενία (2) – Γερμανία (15)

Ιταλία (3) – Κούβα (14)

Σερβία (4) – Αργεντινή (13)

Βραζιλία (5) – Ιράν (12)

Γαλλία (6) – Ιαπωνία (11)

Ολλανδία (7) – Ουκρανία (10)

ΗΠΑ (8) – Τουρκία (9)

Worldvolley

 

Τελευταία Νέα