Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ δίπλα στα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου

Newsroom
Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ δίπλα στα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου

bet365

Μια πολύ σημαντική κίνηση έκανε η Ερασιτεχνική ΑΕΚ καθώς επισκέφτηκε την Κιβωτό του Κόσμου και μοίρασε δώρα στα μικρά παιδιά.

Η αντιπροσωπεία της ΑΕΚ πέρα από δώρα, μοίρασε και αθλητικό υλικό της ομάδας στα παιδιά της Κιβωτού τα οποία την υποδέχτηκαν μαζί με τον Πατέρα Αντώνιο.

Η «Κιβωτός του Κόσμου» δραστηριοποιείται και απευθύνεται πρώτα και κύρια στα μικρά απροστάτευτα παιδιά, τα περισσότερα από μονογονεϊκές οικογένειες, αλλά και πολλά χωρίς γονείς, που βιώνουν δύσκολες συνθήκες, παραμέληση, εγκατάλειψη, χωρίς ιατρική φροντίδα με αβέβαιο μέλλον. Η Κιβωτός καλύπτει εξ ολοκλήρου και φροντίζει τα απροστάτευτα παιδιά.

Σε συνεργασία με Εισαγγελίες Ανηλίκων, φορείς προστασίας και υπηρεσίες για τα δικαιώματα των παιδιών, αναλαμβάνει το μεγάλωμα των ανηλίκων στα τέσσερα μέχρι σήμερα, σπίτια φιλοξενίας. Πρόκειται για παιδιά από βρεφική ηλικία μέχρι την ενηλικίωση τους, τα οποία έχουν υποστεί κακοποίηση, παραμέληση και πολύ άσχημες συνθήκες διαβίωσης. Τα παιδιά ζουν σε μεγάλα σπίτια με παιδαγωγούς –φροντιστές για την καθημερινότητα τους και είναι σαν μια μεγάλη οικογένεια.

Η αντιπροσωπεία της ΑΕΚ που επισκέφθηκε την «Κιβωτό» αποτελούταν από τους αθλητές Θέμη Ηλιόπουλο (χάντμπολ), Εύη Γεωργιάδου και Αγγελική Καββαδία (βόλεϊ γυναικών), Γιάννη Αχιλλεόπουλο (βόλεϊ ανδρών), Αναστασία Λιούδη και Μαριάννα Μαστρόκαλου (πόλο γυναικών), καθώς και από την πρόεδρο της Λέσχης Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ, Χριστίνα Σούκερη-Παπασταμάτη και τον διευθυντή επικοινωνίας της ΑΕΚ, Πάνο Λούπο.


 

Τελευταία Νέα