Ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα η Τερέλ της ΑΕΚ

Κώστας Ευθυμιάδης
Ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα η Τερέλ της ΑΕΚ

bet365

Ενας άνδρας έπεσε πάνω στο όχημα της Μαλίνα Τερέλ της ΑΕΚ που οδηγούσε στην εθνική οδό.

Σε κατάσταση σοκ είναι η Μαλίνα Τερέλ της ΑΕΚ καθώς χθες το βράδυ ενεπλάκη, άθελά της σε τροχαίο δυστύχημα.

Η διαγώνιος της ΑΕΚ οδηγούσε το βράδυ στην εθνική οδό αφού πήγε να παρακολουθήσει το παιχνίδι της ανδρικής ομάδας στον Μίλωνα όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, ένας άνδρας στο ύψος των ΚΤΕΛ, πήδηξε από ένα διαχωριστικό και έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό της!

Ο άνδρας έχασε την ζωή του ακαριαία, με την Τερέλ να έχει σοκαριστεί από το περιστατικό. Στο σημείο έσπευσε το Ανακριτικό, ενώ οι διερχόμενοι οδηγοί που ήταν παρόντες στο συμβάν, ανέφεραν στις καταθέσεις τους πως ο άνδρας φάνηκε πέφτει πάνω στο όχημα της βολεϊμπολίστριας που τύχαινε να περνά εκείνη την στιγμή από το σημείο.

Η ίδια πήγε στο αστυνομικό τμήμα να καταθέσει και ο team manager της ΑΕΚ βρέθηκε επίσης εκεί για να την βοηθήσει ως διερμηνέας. Λίγο μετά αφέθηκε ελεύθερη καθώς όπως προκύπτει και από τις καταθέσεις των άλλων μαρτύρων, δεν είχε ουδεμία ευθύνη για το δυστύχημα, ενώ δεν θα υπάρξει καν επέμβαση εισαγγελέα καθώς τα πράγματα έδειξαν να είναι ξεκάθαρα.

Η ίδια πάντως παρά το σοκ, δήλωσε στην ΑΕΚ πως θέλει να παίξει στο παιχνίδι του πρωταθλήματος κόντρα στο Μαρκόπουλο σήμερα.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα