Το «γεμάτο» ευρωπαϊκό 15νθημερο των ελληνικών ομάδων

Newsroom
Το «γεμάτο» ευρωπαϊκό 15νθημερο των ελληνικών ομάδων

bet365

Δυνατά ευρωπαϊκά παιχνίδια θα δώσουν οι ελληνικές ομάδες στο βόλεϊ τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Το βόλεϊ έχει μπει σε φουλ ρυθμούς, με τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις να πληθαίνουν τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Σημαντικότερο ματς όλων βέβαια η ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Χεμπάρ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League όπου οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν νίκη με 3-0 ή 3-1 και μετά επικράτηση στο «χρυσό σετ» για να μπουν στους ομίλους.

Την επόμενη εβδομάδα μπαίνει και ο ΠΑΟΚ στις ευρωπαϊκές μάχες καθώς την ίδια ημέρα με τον Ολυμπιακό (10 Νοεμβρίου) αντιμετωπίζει στην Δανία την Μίντελφαρτ για τα προκριματικά του Challenge Cup.

Μία εβδομάδα μετά έρχεται πάλι η σειρά των γυναικών καθώς πέντε ελληνικές ομάδες θα παίξουν σε δύο διοργανώσεις.

Στο CEV Cup ο Ολυμπιακός μετά την ήττα του από την Ζοκ για το Champions League, θα παίξει με την Πόρτο στις 16 Νοεμβρίου, με το πρώτο ματς στην Πορτογαλία.
Για την ίδια διοργάνωση, μία ημέρα μετά (17/11) θα παίξει ο ΠΑΟΚ στο Βέλγιο κόντρα στην Αστερίξ, ομάδα που είχαν αποκλείσει τα κορίτσια του Ολυμπιακού στον πρώτο προκριματικό του Champions League.

Με βελγική ομάδα θα παίξει την ίδια ημέρα και ο ΑΟ Θήρας, αλλά στη Σαντορίνη καθώς θα φιλοξενήσει την Ούντεγκεμ.

Στις 17 Νοεμβρίου θα έχουμε δύο παιχνίδια για ελληνικές ομάδες και στο Challenge Cup. Ο Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει την ευρωπαϊκή του πορεία με ματς στην έδρα της Οστράβα, ενώ η Θέτιδα Βούλας μετά την πρόκριση επί της VKP Μπρατισλάβα, θα έχει δύσκολο έργο καθώς φιλοξενεί την Ιταλική Σαβίνο Σκαντίτσι στο πρώτο μεταξύ τους ματς.

@Photo credits: eurokinissi
 

Τελευταία Νέα