Παναθηναϊκός: Θα διαχειριστεί μόνος του τα τηλεοπτικά σε όλα τα ομαδικά του Ερασιτέχνη

Newsroom
Παναθηναϊκός: Θα διαχειριστεί μόνος του τα τηλεοπτικά σε όλα τα ομαδικά του Ερασιτέχνη

bet365

Αποφασισμένοι να διαχειριστούν μόνοι τους τα τηλεοπτικά σε όλα τα ομαδικά του Ερασιτέχνη είναι στον Παναθηναϊκό, από την στιγμή που όπως αναφέρουν δεν έχουν κάποιο όφελος με οποιαδήποτε κεντρική διαχείριση.

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός φαίνεται πως κάνει πράξη τα όσα διέρρεαν τις προηγούμενες εβδομάδες και δεν θα μπει στην κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων στο βόλεϊ.

Στο «τριφύλλι» μάλιστα, όπως όλα δείχνουν θα ακολουθηθεί η ίδια τακτική και στα υπόλοιπα σπορ του Ερασιτέχνη, προβάλλοντας τους αγώνες μέσω livestreaming.

Στον Ερασιτέχνη τονίζουν πως δεν θέλουν να προχωρήσουν σε συμφωνίες που δεν είναι συμφέρουσες για τον σύλλογο με αποτέλεσμα να προχωρήσουν μόνοι τους για τα τηλεοπτικά δικαιώματα σε όλα τα σπορ.

Ωστόσο δεν διαφαίνεται λύση στον ορίζοντα με κάποιο κανάλι, με την λύση του livestreaming να δείχνει ως η πιο πιθανή, που ωστόσο μόνο θετική δεν είναι για την εικόνα του συλλόγου.

Από τις 20 Σεπτεμβρίου το Gazzetta έχει τονίσει πως ο Παναθηναϊκός είναι αποφασισμένος να μην προχωρήσει στην κεντρική διαχείριση. Και πλέον όπως όλα δείχνουν, κάνει πράξη την απόφασή του από την στιγμή που δεν τον ικανοποιεί το ποσό που αντιστοιχεί σε αυτόν από τα τηλεοπτικά δικαιώματα μέσω της κεντρικής διαχείρισης, καθώς θεωρούν πως δεν θα είχαν κανένα ουσιαστικό οικονομικό όφελος.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

NEWS FEED