Συνάντηση προέδρου της ΕΟΠΕ με τον Μαυρωτά

Gazzetta team
Συνάντηση προέδρου της ΕΟΠΕ με τον Μαυρωτά

bet365

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 15/10 συνάντηση του Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Γεώργιου Καραμπέτσου και του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Γεώργιου Μαυρωτά.

Στη συνάντηση αναλύθηκαν από τον Πρόεδρο της Ε.Ο.ΠΕ. η παρούσα κατάσταση της Ομοσπονδίας και οι προσπάθειές της, ειδικότερα στο θέμα της ανάπτυξης του Ελληνικού Βόλεϊ.

Από την πλευρά του ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κατέγραψε όλα τα θέματα που τέθηκαν από τον Πρόεδρο της Ε.Ο.ΠΕ. και υποσχέθηκε ότι θα εξετάσει όσα συζητήθηκαν στη συνάντηση. Τόνισε επίσης ότι η Γ.Γ.Α. βρίσκεται στη διάθεση της Ε.Ο.ΠΕ. για κάθε θέμα που θα βοηθήσει στην ανάπτυξη του Ελληνικού Βόλεϊ.

Στη συνάντηση παρευρέθησαν οι υπηρεσιακοί παράγοντες της Γ.Γ.Α. και από την Ομοσπονδία ήταν ο Ταμίας Π. Καβαλλιεράκης, ο Διευθυντής Π. Μπακοδήμος, η Νομική Σύμβουλος Κ. Αποστολάκη και ο Αναπληρωτής Διευθυντής Ν. Σοφιανός.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED