Τζούντο: Αγωνίζεται για το χάλκινο μετάλλιο η Τελτσίδου στο Μπακού

Newsroom
Τζούντο: Αγωνίζεται για το χάλκινο μετάλλιο η Τελτσίδου στο Μπακού

bet365

Μετά το χρυσό μετάλλιο στο Γκραν Σλαμ του Άμπου Ντάμπι, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τζούντο Ελισάβετ Τελτσίδου ετοιμάζεται για ακόμη μία σημαντική διάκριση.

Η πρωταθλήτρια των -70 κιλών, Ελισάβετ Τελτσίδου, μετά την επιτυχίας της και το πρώτο της χρυσό μετάλλιο σε Γκραν Σλαμ αγωνίζεται σε ακόμη ένα 1000άρι τουρνουά, τζούντο με στόχο τους βαθμούς και την άνοδο στο Ολυμπιακό ράνκινγκ.

Η Τελτσίδου, που βρισκόταν στον 4ο όμιλο, ξεκίνησε τους αγώνες της με αντίπαλο την Πολωνή Καταρζίνα Σομπιεράσκα την οποία και κέρδισε και συνέχισε με την Ουζμπέκα Σοκίστα Ναζάροβα. Η Τελτσίδου κατάφερε να σημειώσει νίκη και έτσι βρέθηκε αντιμέτωπη με την Αυστριακή Μιχαέλα Πόλερες, την οποία υποχρέωσε σε ήττα για να κερδίσει τον όμιλο και να συνεχίσει τον δρόμο της προς τα μετάλλια της διοργάνωσης.

Στον ημιτελικό βρήκε μπροστά της τη Γερμανίδα Γκαμπριέλα Βίλεμς, από την οποία δυστυχώς γνώρισε την ήττα. Όμως, βρέθηκε στα ρεπεσάζ όπου θα αγωνιστεί σε λίγη ώρα με αντίπαλο την Κολομβιανή Ελβισμάρ Ροντρίγκεζ για το χάλκινο μετάλλιο.

Παράλληλα, στο ίδιο τουρνουά, ο Θανάσης Μυλωνέλης (-81κ) δεν αγωνίστηκε ενώ ο Θοδωρής Τσελίδης (-90κ) έχει πάρει ήδη μία νίκη (και τη ρεβάνς) από τον Ιταλό Νίκολας Μουνγκάι και συνεχίζει στους αγώνες του (Γ) ομίλου.

 

Τελευταία Νέα