Charleston Open: Ασταμάτητη Κόλινς... καθάρισε την Κασάτκινα στον τελικό (vids)

Newsroom
gettyimages_collins_charleston24
Το δεύτερο σερί της τίτλο κατέκτησε η Ντανιέλ Κόλινς στα τουρνουά της ΗΠΑ, επικρατώντας της Ντάρια Κασάτκινα με 6-2, 6-1 στον τελικό του Charleston Open.

Μετά την κατάκτηση του Miami Open, η Ντανιέλ Κόλινς κατέκτησε και το πρώτο χωμάτινο τουρνουά της σεζόν παίρνοντας μία κυριαρχική νίκη επί της Ντάρια Κασάτκινα με 6-2, 6-1 στον τελικό του Charleston Open.

Η 30χρονη τενίστρια μετέτρεψε σε μονόλογο τον τελικό κόντρα στην Ντάριο Κασάτκινα κάτι που αποδεικνύει και το τελικό σκορ στον τελικό. Η Αμερικανίδα πέτυχε τη 13η σερί νίκη της, ανεβαίνοντας παράλληλα στο Νο.15 της WTA μετά από δύο σερί κατακτήσεις.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Κόλινς ξεκίνησε με σερί 3-0 games στο πρώτο σετ, βάζοντας τις βάσεις για την κατάκτηση του σετ. Μάλιστα, η Αμερικανίδα βρέθηκε πολύ κοντά στο 4-0, αλλά η Κασάτκινα έσβησε δύο break points για να πάρει το πρώτο της game στο ματς. Το σκορ έφτασε στο 5-2 υπέρ της Κόλινς και με τις μπάλες στα χέρια η Κασάτκινα δεν γλίτωσε ένα ακόμη break από την Κόλινς, η οποία έκλεισε το σετ με 6-2.

Αντίστοιχη έκβαση είχε και το επόμενο σετ. Η Κόλινς μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έκανε το 5-0 στα games, πραγματοποιώντας δύο breaks. Στο 6ο game η Κασάτκινα πήρε το πρώτο της game στο δεύτερο σετ, το οποίο ήταν και το μοναδικό καθώς η Κόλινς έκλεισε το σετ και συνάμα το ματς στο αμέσως επόμενο game (6-1).

Μετά την κατάκτηση του Charleston Open, η Ντανιέλ έγινε η πρώτη αθλήτρια μετά το 2013 και την Σερένα Γουίλιαμς η οποία κατακτά Miami Open και Charleston Open την ίδια σεζόν.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image, Elsa

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα