Τένις: Άνετη στα προημιτελικά του Σπλιτ η Γραμματικοπούλου

Newsroom
gettyimages-grammatikopoulou
Με πειστική εμφάνιση η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του τουρνουά στο Σπλιτ, επικρατώντας της Βερόνικα Μιροσιτσένκο με 6-2, 6-1.

Μία ώρα και εννέα λεπτά χρειάστηκε η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου για να πάρει τη νίκη επί της Βερόνικα Μιροσιτσένκο με 6-2, 6-1 και να προκριθεί στα προημιτελικά του τουρνουά των 75.000 δολαρίων στο Σπλιτ.

Η εμφάνιση της Ελληνίδας τενίστριας ήταν επιβλητική κόντρα στην Ρωσίδα αντίπαλό της. Στο πρώτο σετ μετά τα πρώτα τέσσερα games, τα οποία μοιράστηκαν οι δύο αθλήτριες κρατώντας το σερβίς τους (2-2), η Νο.218 του κόσμου έκανε σερί 4-0 games για να πάρει προβάδισμα στην αναμέτρηση.

Αντίστοιχη έκβαση είχε και το δεύτερο σετ. Οι δύο τενίστριες πήραν από ένα game στην αρχή και μετά η Βαλεντίνη έκανε νέο σερί με κερδισμένα games (5-0) για να κλείσει ακόμη ένα σετ και να πανηγυρίσει την πρόκριση στην οκτάδα του κροατικού τουρνουά.

Στα προημιτελικά η Γραμματικοπούλου θα αντιμετωπίσει την Πάνα Ουντβάρντι, η οποία πήρε τη νίκη επί της Λέα Μπόσκοβιτς με 6-2, 6-3.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image, Icon Sportswire

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα