Σάκκαρη: Ζόρικη πρεμιέρα κόντρα στην Πλίσκοβα

Κώστας Ευθυμιάδης
Σάκκαρη: Ζόρικη πρεμιέρα κόντρα στην Πλίσκοβα
Η Μαρία Σάκκαρη ξεκινά από τα… βαθιά στη Στουτγάρδη απέναντι στην Τσέχα Καρολίνα Πλίσκοβα.

Δυσκολότερο ματς για πρεμιέρα ενδεχομένως δεν θα μπορούσε να έχει σήμερα στη Στουτγάρδη η Μαρία Σάκκαρη.

Η Ελληνίδα τενίστρια αντιμετωπίζει για την φάση των «32» την Καρολίνα Πλίσκοβα (13:00 ώρα Ελλάδος), σε ένα παιχνίδι που πέρα από τον μεγάλο βαθμό δυσκολίας, είναι ένα ερωτηματικό η κατάσταση στην οποία είναι η Σάκκαρη.

Αυτό γιατί όλη την προηγούμενη εβδομάδα ταλαιπωρήθηκε από μία ίωση που της απαγόρευσε να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα στο Billie Jean King Cup, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να προσαρμοστεί και στο χώμα όπου σήμερα ξεκινά και επίσημα.

Σάκκαρη και Πλίσκοβα έχουν τεθεί αντιμέτωπες έξι φορές, με το σκορ να είναι 3-3. Φέτος έπαιξαν δύο φορές, μία στο Ντουμπάι όπου η Πλίσκοβα κέρδισε εύκολα και άλλη μία στο Ιντιαν Γουέλς, όπου αυτή τη φορά η Σάκκαρη ήταν που επικράτησε σε τρία σετ.

Αν κερδίσει στην φάση των «16» θα παίξει με την Ντόνα Βέκιτς που χθες κέρδισε με 7-6, 7-6 την Αλεξάντροβα.

Μετά από αυτό το ματς θα γίνουν και οι τελευταίες δύο αναμετρήσεις για την φάση των «32» (Γκοφ - Κουντερμέτοβα, Νιεμάιερ- Ριμπάκινα).

Εκτός από τις τρεις πρώτες χρονικά αναμετρήσεις για την φάση των «32», θα γίνουν και δύο ματσάρες για την φάση των «16». Περίπου στις 20:00 η Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα και η Αρίνα Σαμπαλένκα θα τεθούν ξανά αντιμέτωπες, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει ο αγώνας της Ονς Ζαμπέρ με την Γιέλενα Οσταπένκο.

Το πρόγραμμα (όλα με μετάδοση στο Novasports 6HD)

  • 13:00 Πλίσκοβα - Σάκκαρη
  • 15:00 Γκοφ - Κουντερμέτοβα
  • 18:00 Νιεμάιερ - Ριμπάκινα
  • 20:00 Κρεϊτσίκοβα - Σαμπαλένκα
  • 22:00 Ζαμπέρ - Οσταπένκο

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα