Η Πέτρα Μάρτιτς αντίπαλος της Σάκκαρη στα ημιτελικά στο Λινζ

Newsroom
Η Πέτρα Μάρτιτς αντίπαλος της Σάκκαρη στα ημιτελικά στο Λινζ
H Μαρία Σάκκαρη θα παίξει με την Πέτρα Μάρτιτς από την Κροατία, για την πρόκριση στον τελικό του 250αριού τουρνουά στο Λινζ της Αυστρίας.

H Μαρία Σάκκαρη μετά την Ντόνα Βέκιτς καλείται να νικήσει άλλη μια παίκτρια από την Κροτία, την Πέτρα Μάρτιτς για να προκριθεί στον τελικό του 250αριού τουρνουά στο Λινζ της Αυστρίας. Η 32χρονη Μάρτιτς νίκησε την 20χρονη Κλάρα Τάουσον από τη Δανία με 6-4, 7-5 και θα βρεθεί στο δρόμο της Μαρίας Σάκκαρη.

Tο πρόγραμμα των ημιτελικών του Σαββάτου (11/2) στο τουρνουά του Λινζ, θα αρχίσει στις 15:00, ώρα Ελλάδας, με τον αγώνα ανάμεσα στην Τσέχα, Μαρκέτα Βοντρούσοβα και τη Ρωσίδα, Αναστασία Ποτάποβα. Θα ακολουθήσει η συνάντηση της Σάκκαρη με τη Μάρτιτς.

Είναι η 3η φορά που οι δύο παίκτριες θα αναμετρηθούν, με τη Σάκκαρη να έχει δύο νίκες: Το 2015 στα προκριματικά του US Open με 6-4, 6-4 και στις 4 Ιανουαρίου με 6-3, 6-3 στο πλαίσιο του United Cup στην Αυστραλία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα