Σάκκαρη: Η Παρκς αντίπαλος της Μαρίας, έκανε την έκπληξη με την Πλίσκοβα

Newsroom
Σάκκαρη: Η Παρκς αντίπαλος της Μαρίας, έκανε την έκπληξη με την Πλίσκοβα
Η 21χρονη Αλίσια Παρκς έκανε την μεγάλη έκπληξη στην Οστράβα κερδίζοντας την Καρολίνα Πλίσκοβα με 2-0 σετ και θα είναι η αντίπαλος της Σάκκαρη στον δεύτερο γύρο.

Την μεγαλύτερη νίκη στην καριέρα της πέτυχε στην Οστράβα η Αλίσια Παρκς, που θα βρεθεί στον δρόμο της Μαρίας Σάκκαρη στον δεύτερο γύρο.

Η 21χρονη Αμερικανίδα κέρδισε την Καρολίνα Πλίσκοβα με 2-0 σετ (6-0, 7-6(3)), στην μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας της.

Η 21χρονη, ύψους 1,85μ. Παρκς (Νο144), σόκαρε την Πλίσκοβα κερδίζοντας με 6-0 το πρώτο σετ.

Στο δεύτερο βρέθηκε μπροστά με 5-4 και σέρβιρε για το ματς, αλλά η Πλίσκοβα έκανε το break και έμεινε προσωρινά «ζωντανή» στο σετ. Αυτό θα κρίνονταν στο tie break όπου η Παρκς έκανε πρώτη το μίνι break και δεν έχασε ποτέ το προβάδισμα.

Η Παρκς έχει ρεκόρ στο Tour 19-25 και είναι η δεύτερή της χρονιά σε επαγγελματικό επίπεδο (πρώτη γεμάτη καθώς πέρυσι έπαιξε ελάχιστα στο Tour). O αγώνας με την Σάκκαρη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη.

Η Κασάτκινα απέκλεισε την Ραντουκάνου

Η Ντάρια Κασάτκινα πρόσθεσε άλλο ένα… χαστούκι στην Εμα Ραντουκάνου.

Η νεαρή τενίστρια αποκλείστηκε και πάλι νωρίς σε ένα σημαντικό τουρνουά, χάνοντας μάλιστα με 2-0 σετ (7-5, 6-4). Η Κασάτκινα θα παίξει στον δεύτερο γύρο με την Αλεξάντροβα, η οποία επικράτησε με 2-1 σετ της Αζαρένκα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα