Σάκκαρη: Δύσκολη κλήρωση στο Σαν Χοσέ

Σάκκαρη: Δύσκολη κλήρωση στο Σαν Χοσέ
Η Μαρία Σάκκαρη έμαθε το ταμπλό της στο πρώτο τουρνουά σε σκληρή επιφάνεια (Σαν Χοσέ) και θα έχει σίγουρα δύσκολη αποστολή.

Η Μαρία Σάκκαρη επιστρέφει την ερχόμενη εβδομάδα στη δράση, με το πρώτο τουρνουά στο Αμερικανικό Tour, σε σκληρή επιφάνεια.

Το Νο3 του κόσμου θα αγωνιστεί στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια, εκεί όπου πριν 4 χρόνια είχε παίξει τον πρώτο τελικό της καριέρας της στο Tour (είχε χάσει από την Μπουζαρνέσκου).

Η Σάκκαρη έμαθε τα ξημερώματα του Σαββάτου (30/7) και τις πιθανές αντίπαλές της και μόνο εύκολο δεν είναι το έργο της.

Ως το Νο1 στο ταμπλό, περνάει άνευ αγώνα στον δεύτερο γύρο. Εκεί όμως απευθείας πέφτει στα δύσκολα. Πρώτη αντίπαλος θα είναι είτε η Σέλμπι Ρότζερς (η οποία μετράει 2-0 νίκες επί της Σάκκαρη), είτε η Αντρεέσκου (1-1), με την Αμερικανίδα και την Καναδή να συνθέτουν το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι στον πρώτο γύρο.

Αν ξεπεράσει αυτό το εμπόδιο, θα αντιμετωπίσει πιθανότατα είτε την Πλίσκοβα, είτε την Ανισίμοβα, ενώ αν επικρατήσει κι εκεί, στα ημιτελικά την περιμένει μία εκ των Ζαμπέρ, Χαντάντ Μάια, Κις ή Μουγκουρούθα

Είναι χαρακτηριστικό πως το ταμπλό στη μεριά της είναι γεμάτο ενώ και οι 3 qualifier κληρώθηκαν στο κάτω μέρος του ταμπλό, όπου ξεχωρίζουν τα ονόματα των Μπαντόσα, Γκοφ, Σαμπαλένκα και Ριμπάκινα.

 

WTA Τελευταία Νέα