Ναβρατίλοβα: «Η Σάκκαρη πρέπει να χαλαρώσει και να αποβάλλει την πίεση»

Newsroom
Ναβρατίλοβα: «Η Σάκκαρη πρέπει να χαλαρώσει και να αποβάλλει την πίεση»
Η Μαρτίνα Ναβρατίλοβα «σκιαγράφησε» τις 8 φιναλίστ του WTA Finals και τόνισε το τι πρέπει να αλλάξει η Σάκκαρη στο παιχνίδι της.

Μία από τις κορυφαίες τενίστριες όλων των εποχών, η Μαρτίνα Ναβρατίλοβα, «σκιαγράφησε» το προφίλ των 8 φιναλίστ στο WTA Finals, μεταξύ των οποίων και η Μαρία Σάκκαρη.

Για κάθε μία από τις 8, η κάτοχος 18 grand slam έκανε μία αναφορά στη σεζόν τους, το στυλ παιχνιδιού τους και τι περιμένει να δει από αυτές στο Τέξας.
Οταν ήρθε η ώρα να μιλήσει για την Σάκκαρη, τόνισε πως «κλειδί» για την επιτυχία, θα είναι να αποβάλλει το άγχους που έχει όταν είναι υπό πίεση και να απολαύσει λίγο παραπάνω το παιχνίδι.

«Βρέθηκε σε μεγάλη πίεση φέτος και έπρεπε να κερδίσει ματς στο τέλος ώστε να πάρει την πρόκριση. Οπότε μπράβο της που τα κατάφερε. Είχε κάποιες ευκαιρίες τα προηγούμενα χρόνια, αλλά δεν έπαιζε το καλύτερο τένις της υπό πίεση. Το έκανε όμως την περασμένη εβδομάδα, όταν ήταν σε φάση “όλα ή τίποτα”. Θα πρέπει να είναι χαρούμενη που τα κατάφερε. Θα είναι χαρούμενη που προκρίθηκε και θα είναι έτοιμη γι’ αυτό το τουρνουά. Με το στυλ παιχνιδιού της, αν παίζει με χαμηλά περάσματα από το φιλέ, θα είναι το καλύτερο γι’ αυτήν. Μου αρέσει πως συγκεντρώνεται στο court και το ότι είναι ατρόμητη. Απλά πρέπει να χαλαρώσει λίγο παραπάνω» είπε η Τσεχοσλοβάκα στην καταγωγή, πρώην τενίστρια.

 

WTA FINALS Τελευταία Νέα