Wimbledon: Οι αντίπαλες των Παπαμιχαήλ και Γραμματικοπούλου

Newsroom
Wimbledon: Οι αντίπαλες των Παπαμιχαήλ και Γραμματικοπούλου
Ξεκινούν αύριο (21/6) την προσπάθειά τους στα προκριματικά του Wimbledon η Δέσποινα Παπαμιχαήλ και η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου.

Σήμερα (20/6) έμαθαν τις αντίπαλές τους στον πρώτο γύρο των προκριματικών του Wimbledon η Δέσποινα Παπαμιχαήλ και η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου και αύριο μπαίνουν στη μάχη για την πρόκριση στο κυρίως ταμπλό.

Η Παπαμιχαήλ κληρώθηκε με την Γερμανίδα Ευα Λις, Νο229 στην κατάταξη και έχει βατές αντιπάλους για να μπει στο κυρίως ταμπλό. Στον δεύτερο γύρο θα παίξει με μία εκ των Μέντες (Αυστραλία, Νο203) και Στεβάνοβιτς (Νο255), ενώ μετά για την πρόκριση στο κυρίως ταμπλό, πιθανότατα με την Αυστραλή Ινγκις (Νο129) ή την Μινέλα από το Λουξεμβούργο. Η Ινγκλις αναμφίβολα είναι η δυσκολότερη στον δρόμο της.

Ο αυριανός αγώνας του Νο147 στον κόσμο, έχει οριστεί τρίτος κατά σειρά στο Court 4, κάτι που σημαίνει ότι αναμένεται να αρχίσει μετά τις 4 το μεσημέρι, ώρα Ελλάδος.

Η Γραμματικοπούλου κληρώθηκε με την Αυστραλέζα Χον, Νο192 στην παγκόσμια κατάταξη, αλλά εφ’ όσον περάσει στον δεύτερο γύρο πέφτει λογικά πάνω στο Νο1 του ταμπλο των προκριματικών, την Αμερικανίδα Βόλινετς, που παίζει με μία εξίσου καλή τενίστρια, την Γερμανίδα Φρίντσαμ.

Ο πρώτος αγώνας της Γραμματικοπούλου έχει οριστεί δεύτερος στο Court 12, κάτι που σημαίνει ότι θα αρχίσει περίπου στις 14:30 ώρα Ελλάδος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WIMBLEDON Τελευταία Νέα