Σάκκαρη: Κατέγραψε άνοδο 7 θέσεων στην παγκόσμια κατάταξη

Newsroom
Μαρία Σάκκαρη, Σάκκαρη - Μπρανστάιν
Η Μαρία Σάκκαρη σημέιωσε άνοδο επτά θέσεων στη παγκόσμια κατάταξη γυναικών

Η Μαρία Σάκκαρη μετά την άνοδο που κατέγραψε στη παγκόσμια κατάταξη, βρίσκεται πλέον στο No.65 σύμφωνα με την ανανεωμένη λίστα.

Η Ελληνίδα τενίστρια δίνει το βράδυ της Παρασκευής (8/8) τη προτελευταία μάχη πριν τη συμμετοχή της στο US Open με αντιμέτωπη τη Ραχίμοβα για το τουρνουά του Σινσινάτι.

Εντυπωσιακή άνοδο 65 και 24 θέσεων σημείωσε η Βικτόρια Εμπόκο και η Ναόμι Οσάκα αντίστοιχα με την πρώτη να είναι πλέον στη θέση No.24 ενώ η δεύτερη στη θέση No.25 .

Σάκκαρη: Βράδυ Παρασκευής (8/8) η πρεμιέρα της στο Σινσινάτι
Σάκκαρη, Σινσινάτι

Επιπλέον υπήρξε και διαφοροποιήση στη δεκάδα της κατάταξης με την Έλενα Ριμπάκινα να παίρνει τη θέση της Πάουλα Μπαντόσα.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

US OPEN Τελευταία Νέα