US Open: Πρόκριση για τη Σερένα Γουίλιαμς

Newsroom
US Open: Πρόκριση για τη Σερένα Γουίλιαμς
Η Σερένα Γουίλιαμς νίκησε τη Μαυροβούνια Ντάνκα Κόβινιτς με 2-0, πήρε την πρόκριση στο 2ο γύρο του US Open και γνώρισε την αποθέωση στο Arthur Ashe Stadium.

Για τη Σερένα Γουίλιαμς το τελευταίο της ταξίδι στο US Open και στην καριέρα της, έχει συνέχεια. Σε ένα κατάμεστο Arthur Ashe Stadium, η 41χρονη Αμερικανίδα πανηγύρισε σαν να κατακτούσε ένα ακόμα Grand Slam τη νίκη επί της Μαυροβούνιας, Ντάνκα Κόβινιτς με 6-3, 6-3 που την έστειλε στο 2ο γύρο.

Με την μικρή κόρη της Ολύμπια να την παρακολουθεί, αλλά και τους Μπιλ Κλίντον και Μάικ Τάισον να είναι ανάμεσα στις πολλές διασημότητες που θέλησαν να δουν τη Σερένα Γουίλιαμς, η Αμερικανίδα έδωσε συνέχεια στο τελευταίο τουρνουά της καριέρας της. Τώρα θα αντιμετωπίσει την Εσθονή, Ανετ Κονταβέιτ, Νο2 και ένα νέο πάρτι θα ετοιμαστεί στο κεντρικό κορτ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

US OPEN Τελευταία Νέα