Τζόκοβιτς: Κι επίσημα εκτός US Open

Κώστας Ευθυμιάδης
Τζόκοβιτς: Κι επίσημα εκτός US Open
Λίγες ώρες πριν πραγματοποιηθεί η κλήρωση για το κυρίως ταμπλό του US Open ανακοινώθηκε και επίσημα πως ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί.

Οριστικά και αμετάκλητα ο Νόβακ Τζόκοβιτς ενημερώθηκε πως δεν θα συμμετέχει στην κλήρωση του US Open.

Οπως αναμενόταν δεν άλλαξε τίποτα με τα όσα ισχύουν σχετικά με την απαγόρευση εισόδου στις ΗΠΑ από αλλοδαπούς που δεν έχουν εμβολιαστεί κι έτσι ο Σέρβος θα μείνει στην πατρίδα του.

Οι Αμερικανοί από προχθές το προανήγγειλαν μέσω της… αφίσας της διοργάνωσης όπου έλειπε ο Σέρβος, που με ανακοίνωσή του έκανε γνωστό ότι θα απουσιάσει από το τελευταίο grand slam της χρονιάς.

«Δυστυχώς, δεν μπορώ να ταξιδέψω στη Νέα Υόρκη για το US Open. Σας ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα στήριξης. Καλή τύχη σε όλους τους συναδέλφους μου! Θα κρατήσω την καλή μου φόρμα και τη θετική ενέργεια και θα περιμένω για μια άλλη ευκαιρία να αγωνιστώ ξανά. Τα λέμε σύντομα κόσμε του τένις» έγραψε ο Τζόκοβιτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

US OPEN Τελευταία Νέα