Παπαμιχαήλ: Πρόωρος αποκλεισμός στα προκριματικά του US Open

Newsroom
Παπαμιχαήλ: Πρόωρος αποκλεισμός στα προκριματικά του US Open
Η Γιαπωνέζα Μάι Χοντάμα έβαλε «φρένο» στις προσδοκίες της Δέσποινας Παπαμιχαήλ για συμμετοχή στο κυρίως ταμπλό του US Open.

Δεν τα κατάφερε η Δέσποινα Παπαμιχαήλ να περάσει το πρώτο εμπόδιο στα προκριματικά του US Open.

Η Γιαπωνέζα Μάι Χοντάμα (Νο195) επικράτησε με 2-0 σετ της Ελληνίδας τενίστριας (6-2, 6-2) και θα είναι αυτή που θα συνεχίσει στην δεύτερη προκριματική φάση.

Στο πρώτο σετ η Παπαμιχαήλ βρισκόμενη πίσω στο σκορ με 2-1, δέχτηκε break από την Γιαπωνέζα. Με το εις βάρος της 4-1 η Δέσποινα προηγήθηκε 40-15 στο σερβίς της, όμως δεν κατάφερε να τελειώσει το game και δέχτηκε το break από την Γιαπωνέζα. Με το σκορ 5-1 εις βάρος της, η Παπαμιχαήλ όχι μόνο δεν τα παράτησε, αλλά βρέθηκε με διπλό break point στο σερβίς της αντιπάλου της και στην δεύτερη ευκαιρία μείωσε σε 5-2. Aμέσως μετά στο δικό της σερβίς, η Γιαπωνέζα βρέθηκε με τριπλό set point (0-40), με την Παπαμιχαήλ να το σβήνει, όμως η Χοντάμα βρήκε και τέταρτη ευκαιρία κι εκεί τελείωσε το σετ με 6-2.

Στο δεύτερο σετ η Ελληνίδα τενίστρια έκανε ένα restart και άρχισε με break για να πάρει προβάδισμα, ωστόσο η Χοντάμα απάντησε με τον ίδιο τρόπο για το 1-1, για να πάρει προβάδισμα στο δικό της σερβίς.

Στο υπέρ της 3-2 έσπασε ξανά το σερβίς της Δέσποινας, φτάνοντας αμέσως μετά στο υπέρ της 5-2. Η Παπαμιχαήλ σέρβιρε για να μείνει στο ματς, όμως η Χοντάμα έσπασε ξανά το σερβίς της για να φτάσει στην πρόκριση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

US OPEN Τελευταία Νέα