Παπαμιχαήλ: Πρόωρος αποκλεισμός στα προκριματικά του US Open

Newsroom
Παπαμιχαήλ: Πρόωρος αποκλεισμός στα προκριματικά του US Open
Η Γιαπωνέζα Μάι Χοντάμα έβαλε «φρένο» στις προσδοκίες της Δέσποινας Παπαμιχαήλ για συμμετοχή στο κυρίως ταμπλό του US Open.

Δεν τα κατάφερε η Δέσποινα Παπαμιχαήλ να περάσει το πρώτο εμπόδιο στα προκριματικά του US Open.

Η Γιαπωνέζα Μάι Χοντάμα (Νο195) επικράτησε με 2-0 σετ της Ελληνίδας τενίστριας (6-2, 6-2) και θα είναι αυτή που θα συνεχίσει στην δεύτερη προκριματική φάση.

Στο πρώτο σετ η Παπαμιχαήλ βρισκόμενη πίσω στο σκορ με 2-1, δέχτηκε break από την Γιαπωνέζα. Με το εις βάρος της 4-1 η Δέσποινα προηγήθηκε 40-15 στο σερβίς της, όμως δεν κατάφερε να τελειώσει το game και δέχτηκε το break από την Γιαπωνέζα. Με το σκορ 5-1 εις βάρος της, η Παπαμιχαήλ όχι μόνο δεν τα παράτησε, αλλά βρέθηκε με διπλό break point στο σερβίς της αντιπάλου της και στην δεύτερη ευκαιρία μείωσε σε 5-2. Aμέσως μετά στο δικό της σερβίς, η Γιαπωνέζα βρέθηκε με τριπλό set point (0-40), με την Παπαμιχαήλ να το σβήνει, όμως η Χοντάμα βρήκε και τέταρτη ευκαιρία κι εκεί τελείωσε το σετ με 6-2.

Στο δεύτερο σετ η Ελληνίδα τενίστρια έκανε ένα restart και άρχισε με break για να πάρει προβάδισμα, ωστόσο η Χοντάμα απάντησε με τον ίδιο τρόπο για το 1-1, για να πάρει προβάδισμα στο δικό της σερβίς.

Στο υπέρ της 3-2 έσπασε ξανά το σερβίς της Δέσποινας, φτάνοντας αμέσως μετά στο υπέρ της 5-2. Η Παπαμιχαήλ σέρβιρε για να μείνει στο ματς, όμως η Χοντάμα έσπασε ξανά το σερβίς της για να φτάσει στην πρόκριση.

 

US OPEN Τελευταία Νέα