Σάκκαρη: «Έχω αποδείξει ότι μπορώ να πάω μακριά σε Grand Slam» (vid)

Newsroom
Σάκκαρη: «Έχω αποδείξει ότι μπορώ να πάω μακριά σε Grand Slam» (vid)
Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για το παιχνίδι της με την Πέτρα Κβίτοβα αλλά και για τις επιδόσεις της σε Grand Slam.

Για 2η συνεχόμενη χρονιά η Μαρία Σάκκαρη είναι στους "16" του US Open αλλά στοχεύει πιο ψηλά.

Η Ελληνίδα τενίστρια μετά από την πρόκριση της επί της Πέτρα Κβίτοβα μίλησε στην on court συνέντευξη στο και σημείωσε:

«Η Πέτρα είναι μια από τις καλύτερες παίκτριες στο tour. Είναι μεγάλη πρωταθλήτρια, πάντα δίνουμε πολύ δύσκολες μάχες, είναι καλή φίλη, είναι δύσκολο να παίζω απέναντί της.

Το σερβίς μου ήταν το μεγαλύτερό μου όπλο σήμερα και φυσικά το να παίζω μπροστά σ' αυτό το κοινό ήταν απίθανο. Την τελευταία φορά αγωνίστηκα σ' αυτό το γήπεδο με τη Σερένα και ήταν 'νεκρά θάλασσα' εδώ πέρα, οπότε είμαι ενθουσιασμένη που έπαιξα μπροστά σ' αυτό το κοινό.

«Η Πέτρα επιστρέφει όπως ο Τζόκοβιτς»

Η Πέτρα έχει ίσως τα μεγαλύτερα χτυπήματα στο tour, ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να επιστρέψει τις μπάλες της είναι πιθανότατα ο Τζόκοβιτς, οπότε ήξερα ότι έπρεπε να τρέξω πολύ, να επιστρέψω πολλές μπάλες και να κρατάω το σερβίς μου, κάτι που έκανα.

"Έχασα τον ύπνο μου για 4 μέρες μετά απ' αυτόν τον αγώνα, αλλά μου έδωσε την αυτοπεποίθηση ότι μπορώ να το ξανακάνω, μπορώ να φτάσω μακρύτερα. Ήμουν έναν πόντο μακριά από τον τελικό και μετά τα πάντα είναι πιθανά. Απέδειξα στον εαυτό μου ότι μπορώ να το κάνω, μπορώ να το κάνω ξανά, ελπίζω να είναι αυτή την εβδομάδα, ποτέ δεν ξέρεις.».

 

US OPEN Τελευταία Νέα