United Cup: Σάκκαρη και Τσιτσιπάς σημείωσαν την τέταρτη νίκη της Ελλάδας

Newsroom
United Cup: Σάκκαρη και Τσιτσιπάς σημείωσαν την τέταρτη νίκη της Ελλάδας
Το ελληνικό δίδυμο των Μαρία Σάκκαρη και Στέφανου Τσιτσιπά υποχρέωσαν σε ήττα τους Βέλγους Φλίπκενς-Γκερτς μέσα σε 67 λεπτά αγώνα και έδωσαν την τέταρτη νίκη στην ομάδα της Ελλάδας, στο United Cup.

Ακόμη ένας καλός αγώνας ολοκληρώθηκε από τους εκπροσώπους της Ελλάδας στο τουρνουά τένις United Cup.

Με 6-3, 6-2 σετ οι Σάκκαρη και Τσιτσιπάς μετά το σφράγισμα της πρόκρισης στον τελικό, κατέβηκαν στον αγώνα με αυτοπεποίθηση και διάθεση για να χαρίσουν ακόμη μία νίκη στην ελληνική ομάδα με την εξαιρετική έως τώρα πορεία στο τουρνουά.

Το ελληνικό δίδυμο «έσπασε» το αντίστοιχο δίδυμο των Βέλγων στο 4-3 και στη συνέχεια ο Τσιτσιπάς σέρβιρε με επιτυχία για το πρώτο σετ ενώ το μπρέικ δεν άργησε ούτε στο δεύτερο σετ. Σάκκαρη και Τσιτσιπάς προηγήθηκαν με 2-1 και έπειτα έκαναν νέο μπρέικ για να κάνουν το 5-2.

Σπουδαία νίκη και για Σακελλαρίδη

Η εθνική με το διπλό του Στέφανου και της Μαρίας κέρδισε με 4-1 το Βέλγιο καθώς νωρίτερα ο Στέφανος Σακελλαρίδης πέτυχε σπουδαία νίκη. Αποφασίστηκε να του δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστεί σε ένα σπουδαίο τουρνουά και την άρπαξε από τα μαλλιά.

O 18χρονος, Νο803 στον κόσμο, έπαιξε με τον Ζ. Μπεργκς, No129 στην παγκόσμια κατάταξη με τον Βέλγο να κερδίζει δύσκολα με 7-5 το πρώτο σετ, αλλά τον Ελληνα τενίστα να είναι εκπληκτικός στη συνέχεια και να κερδίζει τα άλλα δύο με 6-1 και 6-3!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UNITED CUP Τελευταία Νέα