Ιμπραΐμοβιτς για Τζόκοβιτς: «Είμαστε τέλειοι στα αθλήματα μας»

Newsroom
Ιμπραΐμοβιτς για Τζόκοβιτς: «Είμαστε τέλειοι στα αθλήματα μας»
Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μίλησε στο Milan TV για τον Βαλκάνιο φίλο του Νόβακ Τζόκοβιτς και τα κοινά τους στοιχεία.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και ο Νόβακ Τζόκοβιτς μετρούν μια δυνατή φιλία χρόνων.

Τους ενώνει η αγάπη τους για τα σπορ αλλά η καταγωγή τους. Ο "Νόλε" είναι Σέρβος και ο Ζλάταν αν και είναι Σουηδός ο πατέρας του είναι Βόσνιος και η μητέρα του από την Κροατία.

Άρα και οι δυο είναι Βαλκάνιοι και όπως αποκαλύπτει ο Ιμπραΐμοβιτς μιλώντας στο Milan TV με αφορμή τα γενέθλια του έχουν πολλά κοινά.

«Πρώτα απ' όλα είναι Βαλκάνιος. Όταν ‘εκρήγνυσαι’ μετά από κάποια άσχημη τροπή σε ένα παιχνίδι, συγκεντρώνεσαι περισσότερο σ' αυτό. Έτσι σκεφτόμαστε και οι δυο», είπε αρχικά ο Ζλάταν και συνέχισε:

«Ο Νόλε, όταν εκνευρίζεται, τα δίνει όλα στο γήπεδο. Κάνει ακριβώς ότι κάνω κι εγώ. Είναι τέλειος αθλητής, με εμπειρία, με πολλά χρόνια στο τένις και συνεχώς προοδεύει πνευματικά και αγωνιστικά. Είναι σαν κι εμένα. Μοιάζουμε πολύ γιατί είμαστε και οι δυο τέλειοι στα αθλήματά μας».

Ο Ζλάταν μίλησε και για την απίστευτη Grand Slam χρονιά του Νόβακ: «Αυτό που έκανε ήταν απίστευτο. Δεν έχω δει άλλον να κάνει κάτι παρόμοιο. Δεν έχει σημασία η ήττα στο φινάλε. Αυτά συμβαίνουν, δεν αλλάζει αυτό που πέτυχε. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν και άλλοι δυνατοί παίκτες».

@Photo credits: Twitter ZLATAN IBRAHIMOVIĆ
 

SERIE A Τελευταία Νέα