Σάκκαρη: «Είναι καθαρά ψυχολογικό το θέμα στους πρώτους γύρους στα Grand Slam»

Newsroom
sakkari_roland_garros
H Mαρία Σάκκαρη στάθηκε στο ψυχολογικό βάρος που υπάρχει στους πρώτους γύρους των Grand Slam, μετά τον νέο πρόωρο αποκλεισμό της στο Roland Garros.

Η Μαρία Σάκκαρη όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος αποχαιρέτησε από τον 1ο γύρο το Roland Garros, κάτι που συνέβη πέρυσι στο Wimbledon και στο US Open, ενώ η καλύτερη πορεία της στις εννέα τελευταίες παρουσίες της στα Grand Slam-από το προπέρσινο Roland Garros- ήταν αυτή μέχρι τον 3ο γύρο στο Australian Open του 2023.

Η Σάκκαρη μετά την ήττα της από τη Βαρβάρα Γκρατσέβα, μίλησε στο Eurosport Greece και σημείωσε: «Είναι καθαρά ψυχολογικό το θέμα που αντιμετωπίζω στους πρώτους αγώνες στα Grand Slam, δεν είναι κάτι το οποίο θα κρυφτώ πλέον, ούτε θα βρω κάποια δικαιολογία να σου πω και να κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου.

Σίγουρα είναι ανησυχητικό, από την άλλη ελπίζω να είναι ένα wake up call, ότι οκ "πόσο πάτο πια να πιάσω" στα Grand Slam πλέον. Δηλαδή δεν γίνεται να πηγαίνω στα 1000άρια και να παίζω ημιτελικό, τελικό, να κάνω καλές πορείες και μετά κάθε φορά που παίζω ένα Grand Slam να "παγώνω" ουσιαστικά».

Παράλληλα, η Σάκκαρη στάθηκε και στους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Ανυπομονώ. Θα είναι πάλι μια πολύ ιδιαίτερη εμπειρία, γιατί δεν τη ζήσαμε όπως θα έπρεπε στο Τόκιο. Ανυπομονώ για όλη την ατμόσφαιρα. Ελπίζω να έρθουν και πολλοί Έλληνες, γιατί είναι και κοντά, για να μας υποστηρίξουν και ελπίζω σεω ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα σε αυτές εδώ τις εγκαταστάσεις».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα