Roland Garros: Ιστορικός πρώτος Grand Slam τελικός για τον Ρουντ

Newsroom
Roland Garros: Ιστορικός πρώτος Grand Slam τελικός για τον Ρουντ
Ο Κάσπερ Ρουντ νικώντας τον Μάριν Τσίλιτς με 3-1, θα τεθεί αντιμέτωπος του Ράφαελ Ναδάλ στον τελικό του Roland Garros. Ο Ρουντ έγινε ο πρώτος Νορβηγός που θα παίξει σε τελικό Grand Slam.

O Κάσπερ Ρουντ είχε την ευκαιρία να γράψει τη δική του ιστορία και δεν την άφησε να πάει χαμένη, νίκησε τον Μάριν Τσίλιτς με 3-6, 6-4, 6-2, 6-2 και προκρίηκε στον τελικό του Roland Garros.
Την Κυριακή (5/6) στον πιο μεγάλο μέχρι τώρα αγώνα της καριέρας του, θα αντιμετωπίσει τον Ράφαελ Ναδάλ, των 13 τίτλων στο γαλλικό Όπεν.

Ο Κάσπερ Ρουντ γίνεται ο πρώτος Νορβηγός που περνά σε τελικό Grand Slam και αυτό από μόνο του λέει πολλά, παράλληλα από τη Δευτέρα θα φιγουράρει στο Νο.6 της παγκόσμιας κατάταξης, σε νέο ρεκόρ καριέρας.

Ο Ρουντ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 16 άσους, έξι περισσότερους από τον Τσίλιτς, είχε συνολικά 41 winners και μόλις 21 αβίαστα λάθη, σε ανίθεση με τον Κροάτη αντίπαλό του, που είχε 51 winners, αλλά και 56 αβίαστα λάθη. Ο αγώνας διακόπηκε για μερικά λεπτά στο 3ο σετ, μετά την είσοδο ακτιβίστριας στον αγωνιστικό χώρο, που δέθηκε στο φιλέ.

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα