Roland Garros: Το πρόγραμμα της ημέρας με τιτανομαχία Τζόκοβιτς - Ναδάλ

Newsroom
Roland Garros: Το πρόγραμμα της ημέρας με τιτανομαχία Τζόκοβιτς - Ναδάλ
Δύο προημιτελικοί στις γυναίκες και δύο στους άνδρες, αλλά τα πάντα περιστρέφονται γύρο από το βραδινό ματς του Ναδάλ με τον Τζόκοβιτς.

Από σήμερα (31/5) το Roland Garros μπαίνει στην τελική του ευθεία με τους πρώτους δύο προημιτελικούς σε άνδρες και γυναίκες.

Ωστόσο ένα ματς απασχολεί τους πάντες και ιδιαίτερα τους Παριζιάνους που περιμένουν να δουν ξανά από κοντά τον Νόβακ Τζόκοβιτς κόντρα στον Ραφαέλ Ναδάλ.

Το παιχνίδι αυτό (21:45, Eurosport 1) επισκιάζει τα άλλα τρία, ακόμη κι αυτό του Αλκαράθ με τον Ζβέρεφ που θα προηγηθεί, με τους δύο κορυφαίους «χωματάδες» να βρίσκονται αντιμέτωποι για 59η φορά.

Στα προηγούμενα 58 ο Τζόκοβιτς έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα (30-28), ωστόσο στο χώμα ο Ισπανός είναι… συντριπτικά καλύτερος (19-8).
Το ματς έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς ο μεν Ναδάλ θέλει να πάει για τα 22 grand slam (στην κουβέντα για τον GOAT παίζουν οι τίτλοι τον ρόλο τους), ενώ ο Τζόκοβιτς γνωρίζει πως το σημερινό ματς θα τον φέρει πιο κοντά στον δικό του 21ο τίτλο σε slam, με τον οποίο αν τα καταφέρει θα ισοφαρίσει τον αποψινό αντίπαλό του.

Το πρόγραμμα στο Philippe Chatrier θα ξεκινήσει με τους δύο προημιτελικούς των γυναικών, όπου ελάχιστοι περίμεναν ότι θα δουν αυτά τα ονόματα.
Στις 13:00 η 20χρονη Λέιλα Φερνάντες θα αντιμετωπίσει την Ιταλίδα Μαρτίνα Τρεβιζάν που κάνει την πορεία της καριέρας της, ενώ αμέσως μετά, κατά τις 15:00 θα έχουμε αμερικανικό «εμφύλιο» μεταξύ της Κόκο Γκοφ και της Σλόαν Στέφενς.

Θα ακολουθήσει περίπου στις 17:00 ο άλλος σπουδαίος προημιτελικός στο ταμπλό των ανδρών μεταξύ Αλκαράθ και Ζβέρεφ, με τον νικητή να περιμένει στα ημιτελικά είτε τον Τζόκοβιτς, είτε τον Ναδάλ.

Το πρόγραμμα (τα ματς στο Eurosport 1)

13:00 Τρεβιζάν - Φερνάντες (Νο17)
15:00 Γκοφ (Νο18) - Στέφενς
17:00 Ζβέρεφ (Νο3) - Αλκαράθ (Νο6)
21:45 Τζόκοβιτς (Νο1) - Ναδάλ (Νο5)

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα