Tσιτσιπάς: Πότε θα παίξει με τον Μουζέτι

Newsroom
Tσιτσιπάς: Πότε θα παίξει με τον Μουζέτι
O Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Λορέντσο Μουζέτι θα κλείσουν το βράδυ της Τρίτης το πρόγραμμα στο κεντρικό γήπεδο του Roland Garros.

Την Τρίτη (24/5) ο Στέφανος Τσιτσιπάς ρίχνεται στη μάχη στο Roland Garros με στόχο να ισοφαρίσει-τουλάχιστον- την περσινή του πορεία όταν έπαιξε στον τελικό με τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Το πρώτο εμπόδιο που καλείται να ξεπεράσει ο Τσιτσιπάς είναι ο Ιταλός, Λορέντσο Μουζέτι. Το παιχνίδι θα φιλοξενηθεί στο κεντρικό κορτ, το επιβλητικό «Philippe Chatrier», θα είναι το τελευταίο του προγράμματος και δεν θα αρχίσει πριν από τις 21:45, ώρα Ελλάδας.

Ο 20χρονος Μουζέτι θα παίξει για 2η φορά στο Roland Garros για την 5η συμμετοχή του σε Grand Slam, κορυφαία του επίδοση η πορεία του μέχρι τον 4ο γύρο στο περσινό γαλλικό Όπεν.

Ο 23χρονος Τσιτσιπάς θα αγνωιστεί για 6η φορά στο Roland Garros και με αντίπαλο τον Μουζέτι μετρά δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.
Και τα δύο έγιναν το 2021 και ήταν ημιτελικοί: Στο Ακαπούλκο με 6-1, 6-3 και στο χωμάτινο τουρνουά της Λιόν με 4-6, 6-3, 6-0.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα