Γραμματικοπούλου: Εκτός συνέχειας στο Roland Garros, της έβαλε «στοπ» η Χιμπίνο

Γραμματικοπούλου: Εκτός συνέχειας στο Roland Garros, της έβαλε «στοπ» η Χιμπίνο
Η Νάο Χιμπίνο αποδείχθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο για την Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου που ηττήθηκε με 6-1, 6-1 και αποχαιρέτησε το Roland Garros.

Το παιχνίδι με την Νάο Χιμπίνο ήταν το δυσκολότερο εμπόδιο για να μπει η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου στο κυρίως ταμπλό του Roland Garros.

Αυτό αποδείχθηκε και στον αγωνιστικό χώρο όπου η Γιαπωνέζα πήρε εύκολα την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο, επικρατώντας με 2-0 σετ (6-1, 6-1).
Το πρώτο break ήρθε από την Γιαπωνέζα στο 1-1 του πρώτου σετ με δύο συνεχόμενους winners. Παρά την προσπάθειά της να επιστρέψει στο σετ, η Γραμματικοπούλου έκανε αρκετά αβίαστα λάθη στη συνέχεια (12 συνολικά στο πρώτο σετ, 23 συνολικά έναντι 11 της αντιπάλου της), με την Χιμπίνο να φτάνει με δεύτερο break στο 5-1.

Η Ελληνίδα τενίστρια προσπάθησε να αντιδράσει και στο σερβίς της αντιπάλου της, βρέθηκε με διπλό break point, όμως δεν το εκμεταλλεύτηκε και με 4 συνεχόμενους πόντους η Χιμπίνο έκανε τελικά το 6-1 και πήρε το πρώτο σετ.

Στο πρώτο game του δεύτερου σετ, η Γραμματικοπούλου βρήκε ξανά διπλό break point το οποίο σπατάλησε, αλλά στην τρίτη ευκαιρία που της δόθηκε, το πέτυχε και πήρε προβάδισμα. Ομως η απάντηση της Χιμπίνο ήταν άμεση και ισοφάρισε με ένα ακόμη δικό της break.

Tα λάθη της Βαλεντίνης συνεχίστηκαν και έδωσαν κι άλλο break στην αντίπαλό της, η οποία προηγήθηκε με 3-1 και ουσιαστικά σε εκείνο το σημείο ξεκαθάρισε η υπόθεση νίκη, αφού κράτησε το σερβίς της για το 4-1. H Γραμματικοπούλου όχι μόνο δεν αντέδρασε, αλλά με τρίτο συνεχόμενο break βρέθηκε πίσω με 5-1, για να τελειώσει το ματς η Χιμπίνο έπειτα από 52 μόλις λεπτά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ROLAND GARROS (WOMEN) Τελευταία Νέα