Paris Masters: Η διαιτητής του τελικού... έβαλε στη θέση του έναν φίλαθλο με αυστηρό ύφος (vid)

Newsroom
Paris Masters: Η διαιτητής του τελικού... έβαλε στη θέση του έναν φίλαθλο με αυστηρό ύφος (vid)
H Αμελί Τουρτέ με την πυγμή της, πέταξε έξω από το Bercy έναν φίλαθλο που έκανε φασαρία την ώρα του τελικού ανάμεσα σε Τζόκοβιτς και Μεντβέντεφ.

Μπορεί τα μάτια να ήταν στραμμένα πάνω στους Τζόκοβιτς και Μεντβέντεφ στην διάρκεια του τελικού στο Paris Masters, όμως και η διαιτητής του αγώνα, η Ορελί Τουρτέ, είχε τις… στιγμές της.

Οι δύο τενίστες κατά την διάρκεια του δεύτερου σετ είχαν εκνευριστεί με το γεγονός ότι ενώ παιζόταν ένα game, κόσμος μπαινόβγαινε στις κερκίδες, ενώ κάποιος δεν έλεγε να σωπάσει. Κάπου εκεί παρενέβη η Τουρτέ με… πυγμή και αυστηρό ύφος, για να τους βάλει στη θέση τους και να αποθεωθεί από το κοινό.

«Για σένα είναι ώρα να πας μία βόλτα έξω από το γήπεδο» του φώναξε η Τουρτέ και αφού ο φίλαθλος ηρέμησε, πήγε να βγει εκτός γηπέδου, με την διαιτητή να του φωνάζει: «Σ’ ευχαριστώ που έκανες τόση φασαρία για το τίποτα!».

Μετά από αυτή την ατάκα το υπόλοιπο κοινό την χειροκρότησε, σε ένα ματς με αρκετές… σουρεαλιστικές στιγμές.

Λίγο πριν, ο Μεντβέντεφ διαμαρτυρήθηκε για το κοινό στην διαιτητή, προσπαθώντας να μιλήσει γαλλικά, με τον Τζόκοβιτς να του λέει: «Ω λα λα, τι εκπληκτικό επίπεδο γαλλικών!»

 

PARIS MASTERS Τελευταία Νέα