Paris Masters: Ο Φριτζ πέταξε εκτός τον Νόρι, ξεκαθαρίζει η 8αδα του ATP Finals

Newsroom
Paris Masters: Ο Φριτζ πέταξε εκτός τον Νόρι, ξεκαθαρίζει η 8αδα του ATP Finals
Ο Κάμερον Νόρι υπέστη σκληρή ήττα από τον Τέιλορ Φριτζ στο Παρίσι με 2-0 σετ.

Ξεκάθαρα έγιναν τα πράγματα όσον αφορά τα τελευταία δύο εισιτήρια για το ATP Finals, μετά τον αποκλεισμό του Κάμερον Νόρι από τους «16» του Paris Masters.

Ο Βρετανός ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-3, 7-6) από τον Τέιλορ Φριτζ έπειτα από 1 ώρα και 33 λεπτά και πλέον οι Χουρκάτζ και Ρουντ είναι μία νίκη μακριά από το να κλείσουν την οκτάδα για το Τορίνο.

Στο ματς, στο 3-2 του πρώτο σετ ο Φριτζ βρήκε break από δύο διπλά λάθη του Νόρι στο σερβίς και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς του για να πάρει το σετ με 6-3.
Στο δεύτερο οι δύο αντίπαλοι κράτησαν με νύχια και με δόντια το σερβίς τους, με τον Φριτζ να σερβίρει στο εις βάρος του 4-5 για να μείνει στο σετ. Εκεί ο Νόρι είχε διπλό set point, αλλά ο Αμερικανός το έσβησε και ισοφάρισε σε 5-5. Το σετ οδηγήθηκε σε tie break όπου ο Φριτζ προηγήθηκε με 5-1 χάρη σε δύο μίνι μπρέικ. Ο Νόρι ήταν πλέον με την πλάτη στον τοίχο. Ο Αμερικανός έφτασε σε 4 match point (6-2) και πήρε το σετ και τη νίκη με 7-3 στο tie break.

Πλέον μετά από αυτό το αποτέλεσμα, τα πράγματα γίνονται ξεκάθαρα για τα τελευταία δύο εισιτήρια για το ATP Finals.

Αν σήμερα το βράδυ (4/11) ο Ρουντ κερδίσει τον Τζιρόν παίρνει το ένα από τα δύο εισιτήρια και το άλλο θα πάει στα χέρια του Χουρκάτζ αν ο Πολωνός κερδίσει αύριο τον Ντάκγουορθ. Αν… στραβώσουν τα πράγματα για τον έναν εκ των δύο (ή και στους δύο) όλα θα ξεκαθαρίσουν στη Στοκχόλμη την επόμενη εβδομάδα, ωστόσο ο Νόρι θα πρέπει να φτάσει μακριά στο 500αρι τουρνουά και ένας εκ των δύο αντιπάλων του να αποκλειστεί σχετικά γρήγορα.

Ο Βρετανός είναι κατά 90% εκτός Τορίνο, ωστόσο «ζωντανός» παραμένει ο Σίνερ μετά από αυτή την εξέλιξη. Ο Ιταλός είναι πίσω στη βαθμολογία από Ρουντ και Χουρκάτζ και ελπίζει ένας από τους δύο να ηττηθεί στο επόμενο ματς του και να πάει στη συνέχεια στην Στοκχόλμη για να διεκδικήσει εκεί το τελευταίο εισιτήριο, αν και φαντάζει εξαιρετικά απίθανο σενάριο. Πάντως, ο Ιταλός απέσυρε την συμμετοχή του από το Next Gen Finals (το ίδιο έκανε και ο Αλιασίμ) καθώς θα είναι πρώτος επιλαχών σε περίπτωση που αποσυρθεί κάποιος από την 8αδα στο Τορίνο.

 

PARIS MASTERS Τελευταία Νέα