Ρόντικ: «Αυτό χωρίζει τον Τσιτσιπά από τους κορυφαίους»

Gazzetta team
Ρόντικ: «Αυτό χωρίζει τον Τσιτσιπά από τους κορυφαίους»
Ο Άντι Ρόντικ στάθηκε στο πράγματα που χωρίζει τον Στέφανο Τσιτσιπά από τους κορυφαίους.

Ο Αμερικανός πρώην Νο.1 του κόσμου μίλησε στο Tennis Channel και στάθηκε στον Στέφανο Τσιτσιπά

«Είναι ήδη ένας από τους μεγαλύτερους αστέρες του tour και έχει κερδίσει ήδη κάποιους από τους σπουδαιότερους όλων των εποχών. Θεωρείται από πολλούς, λόγω και του παρόμοιου στυλ παιχνιδιού, διάδοχος του Roger Federer, αλλά πιστεύω πως έχει έρθει η ώρα να διεκδικεί και Grand Slam τίτλους.»

Για το μόνο πράγμα που λείπει αυτή τη στιγμή από τον Στέφανο και τον χωρίζει από τους κορυφαίους

«Δεν υπάρχει αμφιβολία για τον Τσιτσιπά όταν βρίσκεται στο καλύτερό του επίπεδο. Όταν παίζει καλά τα χτυπήματά του είναι εκεί. Θα τον ήθελα καλύτερο στις κακές του μέρες. Πιστεύω πως είναι το μόνο πράγμα που τον χωρίζει αυτή τη στιγμή από τους κορυφαίους του αθλήματος.

Μπορεί να βρεθεί σε έναν 3ο γύρο, να μη νιώθει πολύ καλά εκείνη τη μέρα και δεν έχει ό,τι χρειάζεται για να πάρει τη νίκη απ' αυτόν τον αγώνα. Είναι σημαντικό αυτό και πρέπει να μάθει πως θα μπορέσει να το διαχειριστεί και να το κάνει λίγο καλύτερα».

Ο Τσιτσιπάς είπε για τον Ρόντικ: «Είναι αλήθεια. Έχει παίξει και έχει δει πολύ τένις. Όταν καταφέρνεις να αναπτύξεις το παιχνίδι σου σε τέτοιο βαθμό, τότε μπορείς να πετύχεις μεγάλα πράγματα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα