Indian Wells: Στο 18-0 ο Ναδάλ, περιμένει τον Κύργιο

Newsroom
Indian Wells: Στο 18-0 ο Ναδάλ, περιμένει τον Κύργιο
Βlockbuster ματς απόψε στο Indian Wells μετά την πρόκριση του Ναδάλ επί του Οπέλκα και το… bye του Κύργιου.

Τα ζευγάρια στα προημιτελικά των ανδρών στο Indian Wells βγήκαν και σήμερα θα μπουν στη μάχη τα πρώτα δύο, με αυτό μεταξύ του Ναδάλ και του Κύργιου να ξεχωρίζει.

Ο Κύργιος προκρίθηκε άνευ αγώνα καθώς ο Γιάνικ Σίνερ αποχώρησε λόγω προβλήματος και έτσι στους «8» απόψε σε ματς που θα αρχίσει γύρω στα μεσάνυχτα, θα παίξει με τον Ραφαέλ Ναδάλ.

Ο Ναδάλ επέκτεινε το νικηφόρο του σερί στο 18-0 μέσα στο 2022, αλλά με μεγάλη δυσκολία. Χρειάστηκε δύο tie break για να κάμψει την αντίσταση του Ράιλι Οπέλκα (7-6, 7-6), κερδίζοντας το πρώτο tie break με 7-3 και το δεύτερο με 7-5.

Οι 9 άσοι του Αμερικανού ζόρισαν τον Ισπανό που ωστόσο εκμεταλλεύτηκε τα δεύτερα σερβίς του αντιπάλου του (είχε 8/24 κερδισμένους πόντους ο Οπέλκα), αλλά και τα αβίαστα λάθη, καθώς ο Οπέλκα είχε 25 και ο Ράφα μόλις 9!

Στον άλλο προημιτελικό της βραδιάς, ο περσινός νικητής της διοργάνωσης, Κάμερον Νόρι, θα παίξει κόντρα στον Κάρλος Αλκαράθ. Ο Νόρι επικράτησε του Μπρούκσμπι (που έναν γύρο πριν απέκλεισε τον Τσιτσιπά) με 2-0 σετ (6-2, 6-4), ενώ ο Αλκαράθ του Γκαέλ Μονφίς (που είχε πετάξει έξω τον Μεντβέντεφ) επίσης με 2-0 σετ (7-5, 6-1).

Οι άλλοι δύο προημιτελικοί που θα γίνουν μία ημέρα μετά, θα είναι μεταξύ των Κετσμάνοβιτς (κέρδισε τον Μπερετίνι με 6-3, 6-7, 6-4) και Φριτζ (3-6, 6-4, 7-6 τον Ντε Μινόρ) ο ένας, ενώ ο δεύτερος μεταξύ των Ρούμπλεφ (7-6, 6-4 τον Χουρκάτζ) και Ντιμιτρόφ (6-3, 7-6 τον Ισνερ).

 

INDIAN WELLS Τελευταία Νέα