Κύργιος σε Ρουντ: «Δεν ακούω καμία γαμ…η κουβέντα τώρα!»

Newsroom
Κύργιος σε Ρουντ: «Δεν ακούω καμία γαμ…η κουβέντα τώρα!»
Το… beef μεταξύ Κύργιου και Ρουντ από το 2019, συνεχίστηκε στο Indian Wells.

Το ότι ο Νικ Κύργιος δεν είναι και το… καλύτερο παιδί στο court δεν είναι νέο.

Ούτε ότι έχει τσακωθεί με κάποιον συναθλητή του. Ο αγώνας του τα ξημερώματα με τον Κάσπερ Ρουντ όμως ήταν ξεχωριστός. Γιατί η μεταξύ τους κόντρα έχει… ψωμί.

Ο Κύργιος κέρδισε τον Νορβηγό και τον απέκλεισε από την συνέχεια του Indian Wells, όμως όλο το ενδιαφέρον ήταν στην ατάκα του στο τέλος του αγώνα μπροστά στην κάμερα, με αποδέκτη τον αντίπαλό του.

«Δεν ακούω καμία κουβέντα τώρα. Καμία κουβέντα. Καμία γαμ…η. Καμία!» φώναξε και πήρε μία προσωπική ρεβάνς με αυτόν τον τρόπο για όσα έγιναν μεταξύ τους στη Ρώμη το 2019.

Ηταν τότε στο μεταξύ τους ματς όταν ο εκνευρισμένος Κύργιος βγήκε από το court και άρπαξε μία καρέκλα πετώντας την με δύναμη, ενώ ο Ρουντ πανηγύριζε. Τότε ο Νορβηγός χαρακτήρισε «ηλίθιο» τον Κύργιο, ζητώντας να αποβληθεί από τους αγώνες.

«Είναι δικό του πρόβλημα το ότι είναι ηλίθιος μέσα στο court» είχε πει χαρακτηριστικά, με τον Αυστραλό να απαντά λέγοντας πως είναι ένας «βαρετός» τενίστας.

«Την επόμενη φορά που θα έχεις κάτι να πεις, θα εκτιμούσα αν το έκανες στο πρόσωπό μου. Γιατί είμαι σίγουρος ότι δεν θα το άνοιγες και πολύ. Ως την επόμενη φορά θα προτιμήσω να βλέπω την μπογιά να στεγνώνει από το να βλέπω εσένα να παίζεις τένις. Βαρετέ τύπε. Καταλαβαίνω όμως γιατί ασχολείσαι μαζί μου. Γιατί αν κρατούσες κλειστό το στόμα σου, ο κόσμος δεν θα γνώριζε ότι παίζεις τένις» είχε γράψει ο Κύργιος που είχε να γράψει και χειρότερα στο twitter.

O Ρουντ είχε κάνει… ερώτηση στους χρήστες για το ποιο είναι το αγαπημένο τους court στην χωμάτινη επιφάνεια, με τον Αυστραλό να απαντά: «η μητέρα σου»…


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

INDIAN WELLS Τελευταία Νέα