Τζόκοβιτς: Εκτός Indian Wells και Μαϊάμι

Newsroom
Τζόκοβιτς: Εκτός Indian Wells και Μαϊάμι
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ανακοίνωσε πως δεν θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ καθώς δεν αλλάζει το status στη χώρα για ανεμβολίαστους.

Το αναμενόμενο ανακοίνωσε ο Νόβακ Τζόκοβιτς που τελικά δεν θα αγωνιστεί αυτόν τον μήνα σε κανένα τουρνουά.

Ο Σέρβος μπήκε στην κληρωτίδα του Indian Wells ωστόσο παρά τις προσπάθειες που έγιναν, η απόφαση της κυβέρνησης στις ΗΠΑ δεν αλλάζει την στάση της και μόνο εμβολιασμένοι θα μπορούν να εισέλθουν στη χώρα.

Ετσι, εκτός του τουρνουά στην Καλιφόρνια, θα απουσιάσει και από το Μαϊάμι σε δύο εβδομάδες.

«"Ενώ προστέθηκα αυτόματα στις λίστες του BNP Paribas Open και του Miami Open, ήξερα από την αρχή πως θα ήταν δύσκολο να ταξιδέψω. Το CDC (Τελωνειακές αρχές ΗΠΑ) επιβεβαίωσε πως δεν θα αλλάξει κάτι και δεν θα μπορέσω να αγωνιστώ στις Ηνωμένες Πολιτείες. Καλή επιτυχία σε όσους παίζουν σ' αυτά τα σπουδαία τουρνουά» ανέφερε σε ανάρτησή του στα σόσιαλ ο Τζόκοβιτς.

Την θέση του στο κυρίως ταμπλό, κατέλαβε ο Ντιμιτρόφ.

Μαθαίνουν αντιπάλους Τσιτσιπάς και Σάκκαρη

Εν τω μεταξύ, με το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας στον πρώτο γύρο των γυναικών, αλλά και την πρεμιέρα στον πρώτο γύρο των ανδρών, συνεχίζεται το τουρνουά του Indian Wells.
Στο αποψινό πρόγραμμα (9 το βράδυ ώρα Ελλάδος αρχίζουν οι αγώνες) ξεχωρίζουν οι συμμετοχές των Οσάκα (παίζει ντέρμπι με Στέφενς), Κύργιου, Κοκκινάκη (πέρασε από τα προκριματικά και παίζει με Κόρντα), Φονίνι, Φόκινα μεταξύ άλλων.

Σάκκαρη και Τσιτσιπάς αγωνίζονται στον δεύτερο γύρο, ωστόσο θα μάθουν απόψε τους αντιπάλους τους.

Γύρω στη 1 τα ξημερώματα (Ελλάδος) ξεκινάει το ματς των Σερουντόλο και Σοκ απ΄ όπου θα προκύψει ο αντίπαλος του Τσιτσιπά, ενώ την ίδια ώρα αναμένεται να αρχίσει και η αναμέτρηση της Μπέγκου με την Σινιάκοβα με την νικήτρια να παίζει με την Σάκκαρη.

 

INDIAN WELLS Τελευταία Νέα