Πάουλα Μπαντόσα: «Αυτή η εβδομάδα μου έμαθε πως τίποτα δεν είναι απίθανο»

Newsroom
Πάουλα Μπαντόσα: «Αυτή η εβδομάδα μου έμαθε πως τίποτα δεν είναι απίθανο»
Η νικήτρια του Indian Wells και νέο Νο11 κόσμου η Πάουλα Μπαντόσα μίλησε για την πορεία της στην Καλιφόρνια και την επόμενη ημέρα.

Αν και είχε δείξει καλά στοιχεία μέσα στο 2021 κανείς είναι αλήθεια πως δεν περίμενε να δει στον τελικό του Indian Wells την Πάουλα Μπαντόσα και πόσο μάλλον να κερδίζει και την κούπα.

Η 23χρονη Ισπανίδα που έκανε την μεγάλη έκπληξη στην Καλιφόρνια και έγινε η πρώτη τενίστρια από την χώρα της που κατακτά το Indian Wells μίλησε για αυτά που έζησε αυτή την εβδομάδα αλλά και για τους νέους στόχους της.

«Νομίζω πως το πρώτο πράγμα που μου έμαθε αυτή η εβδομάδα, είναι πως τίποτα δεν είναι απίθανο. Αν δουλέψεις και αν παλέψεις, μετά από όλα αυτά τα χρόνια, μπορείς να πετύχεις το οτιδήποτε. Μπορεί να έχεις δύσκολες στιγμές και στην περίπτωσή μου υπήρξαν αρκετές δύσκολες στιγμές. Ποτέ όμως δεν σταμάτησα να ονειρεύομαι. Αυτό με κράτησε, με έκανε να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και να πιστεύω έως την τελευταία στιγμή», ειπε αρχικά η Ισπανίδα και συνέχισε: « Ποτέ δεν πίστεψα πως μετά από έναν χρόνο θα είμαι στο Νο.13.

Δεν σκέφτηκα ποτέ πως μπορούσε να συμβεί τόσο γρήγορα και πως θα το πετύχαινα φέτος, κάτι που θεωρώ καταπληκτικό. Ποτέ δεν το περίμενα αυτό όμως και είμαι πολύ χαρούμενη που συνέβη. Είμαι ακόμα λίγο σοκαρισμένη με αυτό που συνέβη σήμερα, γιατί ο τίτλος σε ένα τουρνουά σαν κι αυτό ήταν πάντα όνειρό μου».

Όσο αφορά τους νέους στόχους σημείωσε: « Όλοι πιστεύουν πως την επόμενη χρονιά πρέπει ήδη να είσαι στο Top 10 ή στο Top 20. Σου ασκούν πολύ μεγάλη πίεση. Νομίζω πως το κλειδί για να έχεις μια καλή ομάδα, είναι να δουλεύεις κάθε μέρα, να μην τα ακούς αυτά και να προσπαθείς να το κρατήσεις απλό. Και φυσικά να το απολαμβάνεις.Φυσικά τώρα ο στόχος είναι να μπω στο WTA Finals. Αν είμαι μέσα, θα ξεκουραστώ για λίγο, δεν ξέρω πόσο, και μετά ίσως παίξω στο Fed Cup. Θα προσπαθήσω να παίξω εκεί. Αν όμως δεν έχω προκριθεί στο Finals, τότε θα πρέπει να παίξω στο Cluj-Napoca».

@Photo credits: Twitter WTA
 

INDIAN WELLS Τελευταία Νέα