Australian Open: Το ξημέρωμα της Παρασκευής ο Τσιτσιπάς με τον Λούκα Βαν Ας

Newsroom
O Τσιτσιπάς δίνει συνέντευξη στο court
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει νωρίς το πρωί της Παρασκευής, τον Γάλλο, Λούκα Βαν Ας για τον 3ο γύρο στο Australian Open, τι ώρα θα αγωνιστεί η Πάουλα Μπαντόσα.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (19/1) θα αντιμετωπίσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς τον Γάλλο, Λούκα Βαν Ας για τον 3ο γύρο στο Australian Open.

Ο αγώνας θα γίνει στη Rod Laver Arena, θα είναι ο δεύτερος στo πρόγραμμα, θα αρχίσει γύρω στις 05:00 το πρωί ώρα Ελλάδας και θα μεταδοθεί από το Eurosport 1.

Το πρόγραμμα στη Rod Laver Arena θα ανοίξει από τις 03:00 με το παιχνίδι της Αρίνα Σαμπαλένκα με τη Λέσια Τσουρένκο.

Μετά τον αγώνα του Τσιτσιπά και όχι πριν από τις 10:00 θα ακολουθήσει ο αγώνας του Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Τόμας Μάρτιν Ετσεβερί και στη συνέχεια η συνάντηση της Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα με την Στορμ Χάντερ.

Ο 19χρονος Γάλλος Λούκα Βαν Ας, που έκανε πρεμιέρα στα grand slam μόλις πέρυσι, στον 2ο γύρο απέκλεισε τον Λορέντζο Μουζέτι με 6-3, 3-6, 6-7(5), 6-3, 6-0. Εφόσον ο Τσιτσιπάς περάσει στη φάση των «16», θα αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης ανάμεσα στον Τέιλορ Φριτζ και τον Ούγγρο, Φαμπιάν Μαροζάν, που θα παίξουν στην Jonh Cain Arena, γύρω στις 04:00, ώρα Ελλάδας. Το πρόγραμμα στο συγκεκριμένο κορτ θα αρχίσει στις 02:00 με την Πάουλα Μπαντόσα να αγωνίζεται με την Αμάντα Ανισίμοβα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα