Τσιτσιπάς: Πέφτει στο Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης

Κώστας Ευθυμιάδης
Τσιτσιπάς: Πέφτει στο Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς την Δευτέρα θα χάσει τη θέση του από τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ στο Νο6 του κόσμου και θα μπει ως Νο7 στην κλήρωση του Australian Open.

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ κατάφερε να κερδίσει σήμερα τον Τσιτσιπά στα προημιτελικά του United Cup και αυτό θα τον φέρει τη Δευτέρα στο Νο6, ρίχνοντας τον Ελληνα τενίστα στο Νο7.

Με αυτό το Νο7 ο Τσιτσιπάς θα μπει στην κληρωτίδα του Australian Open την Πέμπτη (11/1), χωρίς βέβαια να σημαίνει κάτι, αφού δεν αλλάζει κάτι επί της ουσίας ακόμη κι αν ήταν στο Νο6.

Αντίθετα, η Σάκκαρη έχοντας κερδίσει μια θέση στο ranking από την απουσία και τους χαμένους βαθμούς της Μούχοβα, θα μπει στην κληρωτίδα ως το Νο8 στο ταμπλό.

Να θυμίσουμε ότι την Δευτέρα ξεκινούν και οι προκριματικοί του πρώτου grand slam της διοργάνωσης, εκεί όπου το Σαββατοκύριακο θα μάθουν αντιπάλους η Δέσποινα Παπαμιχαήλ και η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα