Μεντβέντεφ - Κύργιος 3-1: Τα mind games λύγισαν Νικ και το κοινό

Newsroom
Μεντβέντεφ - Κύργιος 3-1: Τα mind games λύγισαν Νικ και το κοινό
O Ντανίλ Μεντβέντεφ συνεχίζει στον τρίτο γύρο μετά τη νίκη του με 3-1 σετ επί του Κύργιου, αλλά το... ψωμί ήταν στις κερκίδες.

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και κέρδισε τον Νικ Κύργιο στο σημαντικότερο ματς της ημέρας στο Australian Open.

Ο Ρώσος, Νο2 στον κόσμο, επικράτησε με 3-1 σετ (7-6, 6-4, 4-6, 6-2) του Αυστραλού, αλλά αν κάτι άξιζε περισσότερο από αυτό το ματς, ήταν η κόντρα του με την κερκίδα σχεδόν σε όλη την διάρκεια του ματς.

Σε αρκετά σημεία όταν πήγαινε για δεύτερο σερβίς τον γιούχαραν, με τον ίδιο να έχει ένα παγωμένο βλέμμα σε βαθμό που προσπαθούσε να τους δείξει ότι... δεν καταλαβαίνει τίποτα. Και όταν τελείωσε το ματς τους έκανε νεύμα να... ηρεμήσουν δείχνοντας ότι αυτός είναι το «αφεντικό» ακόμη κι αν παίζει εκτός έδρας.

Οταν δε βγήκε ο Τζιμ Κούριερ για την καθιερωμένη συνέντευξη, η γιούχα συνεχίστηκε και ο Ρώσος απάντησε με τον τρόπο του...

«Ηρθα να κερδίσω και το έκανα. Οταν σε γιουχάρουν μεταξύ των σετ πρέπει να είσαι ψύχραιμος για να κερδίσεις το ματς και αυτό έκανα» ανέφερε και άρχισε ξανά η γιούχα με τον Μεντβέντεφ να τους κάνει πάλι νόημα να... χαλαρώσουν.

Ο Κούριερ προσπάθησε να δικαιολογήσει το κοινό λέγοντας ότι δεν τον γιουχάρουν, αλλά φωνάζουν το Siuu, που φωνάζει στους πανηγυρισμούς του ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά δεν έπεισε τον Ρώσο. Μάλιστα η γιούχα ήταν τόσο έντονη που ο Μεντβέντεφ τους έκανε παρατήρηση.

«Παιδιά δεν μπορώ να τον ακούσω. Αν σε σέβεστε εμένα, τουλάχιστον δείξτε σεβασμό στον Κούριερ. Να τον αφήσουμε να μιλήσει. Δεν τον ακούω» είπε και το κοινό ξεσηκώθηκε πάλι εναντίον του.

Οσον αφορά το παιχνίδι, ο Μεντβέντεφ είχε 31 άσους και 68 winners, ενώ περιόρισε σημαντικά τα αβίαστα λάθη του (29) σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι από την πλευρά του.

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα