Australian Open: Σαρωτική Πεγκούλα, προκρίθηκε σε 59 λεπτά

Newsroom
Australian Open: Σαρωτική Πεγκούλα, προκρίθηκε σε 59 λεπτά
Το δύο στα δύο έκαναν οι Αμερικανίδες το πρωί στη Μελβούρνη, με την Τζέσικα Πεγκούλα και την Κόρι Γκοφ να προκρίνονται στον δεύτερο γύρο.

Σε τρομερή κατάσταση είναι η Τζέσικα Πεγκούλα η οποία ξεκίνησε την πορεία της στο Australian Open, χάνοντας μόνο ένα game στο πρώτο ματς!

Η Ρουμάνα Γ. Κριστιάν, το μόνο που κατάφερε ήταν να πάρει ένα game στο δεύτερο σετ, απέναντι στην πιο φορμαρισμένη παίκτρια στο Tour, με την Πεγκούλα να τελειώνει το ματς σε 59 λεπτά (6-0, 6-1)!

Επόμενη αντίπαλός της θα είναι η νικήτρια από την αναμέτρηση Φρουχβίρτοβα – Σάσνοβιτς.

H Γκοφ ξεπέρασε την Σινιάκοβα

Η Κόρι Γκοφ ξεκίνησε ιδανικά το Australian Open. Δυσκολεύτηκε μόνο στο δεύτερο σετ κόντρα στην Σινιάκοβα, επικρατώντας με 6-1, 6-4 σε 1 ώρα και 13 λεπτά.

Στο πρώτο σετ η Αμερικανίδα ήταν απόλυτη κυρίαρχος και με δύο break το πήρε σε 22 μόλις λεπτά. Στο δεύτερο η Σινιάκοβα κράτησε το σερβίς της και έκανε break για να προηγηθεί 4-2, όμως η Γκοφ το πήρε αμέσως πίσω και ισοφάρισε στη συνέχεια με love service game.

Ακολούθησαν δύο εύκολα αβίαστα λάθη από την Σινιάκοβα που «πρόσφερε» το game στην Γκοφ, με την Αμερικανίδα να σερβίρει για το ματς και να τελειώνει την πρόκριση, αφού όμως χρειάστηκε 7 match point!

Επόμενη αντίπαλός της θα είναι η Εμα Ραντουκάνου που κέρδισε την Γερμανίδα Κόρπατς με 2-0 σετ (6-3, 6-2).

 

AUSTRALIAN OPEN WOMEN Τελευταία Νέα