Τένις: «Έφερε» τις βροχές στο τουρνουά της Ρώμης ο Ιμπραΐμοβιτς (vid)

Newsroom
zlatan_ibrahimovic_rome25
Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς παρευρέθηκε στις εγκαταστάσεις του τουρνουά της Ρώμης, με τον Σουηδό να μην είναι και τόσο τυχερός όσον αφορά την ομαλή διεξαγωγή του προγράμματος.

Με βίντεο στα social media οι διοργανωτές του τουρνουά Masters της Ρώμης αποκάλυψαν την επίσκεψη του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στις εγκαταστάσεις της διοργάνωσης.

Ο Σουηδός, ο οποίος είναι μέλος της Μίλαν σε ρόλο σύμβουλου, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις στο Foro Italico, φέρνοντας βροχές και διακοπές.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσία του Ζλάταν συνοδεύτηκε με βροχές οι οποίες διέκοψαν τα ματς του προγράμματος της Τρίτης (13/5).

Μπείτε στο κανάλι του Gazzetta στο Viber για να μην χάνετε το κορυφαίο περιεχόμενο.
gazzetta-viber

Πάντως οι social media managers του τουρνουά συνόδευσαν το βίντεο με την περιήγηση του Ιμπραΐμοβιτς στις εγκαταστάσεις του θεσμού στην ιταλική πρωτεύουσα με μία πολύ ωραία λεζάντα.

Συγκεκριμένα έγραψαν:

«Ο Ζλάταν δεν βλέπει τένις, το τένις παίζει για τον Ζλάταν».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

ATP Τελευταία Νέα