Σέλτον: Κατέκτησε τον τίτλο στο Χιούστον

Newsroom
gettyimages_ben_shelton_houston24
Τη νίκη στον τελικό του τουρνουά στο Χιούστον κόντρα στον Φράνσις Τιαφό πανηγύρισε ο Μπεν Σέλτον, με σκορ 7-5, 4-6, 6-3, κατακτώντας τον πρώτο του τίτλο στο χώμα.

Τον δεύτερο τίτλο της καριέρας του προσέθεσε ο Μπεν Σέλτον, ο οποίος πήρε τη νίκη επί του Φράνσις Τιαφό με 7-5, 4-6, 6-3 στο χωμάτινο τουρνουά στο Χιούστον.

Ο τελικός, όπως δείχνει και τελικό σκορ στα σετ ήταν γεμάτος, με τον 21χρονο Αμερικανό να χρειάζεται 2 ώρες και 17 λεπτά για να κάμψει το εμπόδιο του συμπατριώτη του. Ο νεαρός πέτυχε break στο τελευταίο game του πρώτου σετ και πήρε το προβάδισμα στον τελικό, με τον Τιαφό ν' αντιδρά άμεσα και να πολύ γρήγορα στο δεύτερο σετ να παίρνει προβάδισμα.

Ο Τιαφό διατήρησε το προβάδισμά του στο δεύτερο σετ και έστειλε τον τελικό σε τρίτο, όπου ο Σέλτον στην μοναδική ευκαιρία που του εμφανίστηκε στο τέταρτο game κατάφερε να κάνει το break και να διατηρήσει το προβάδισμα έως το τέλος.

Η νίκη φέρνει τον Σέλτον στο career high Νο14 της παγκόσμιας κατάταξης και τον φέρνει στη 2η θέση της λίστας των Αμερικανών, πίσω από το Νο13 Τέιλορ Φριτς.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image, Aaron M. Sprecher
 

ATP Τελευταία Νέα