Πρόκριση στο διπλό για Τσιτσιπά

Κώστας Ευθυμιάδης
O Στέφανος Τσιτσιπάς σε backhand
Στέφανος Τσιτσιπάς και Ρόμπιν Χάας κέρδισαν με ανατροπή τους Λάμονς και Γουίνθροου (3-6, 6-3, 10-8) και συνεχίζουν στο διπλό στη Σαγκάη.

Το ελληνο-ολλανδικό δίδυμο δέχτηκε break στα μισά του σετ και δεν κατάφερε να το πάρει πίσω, για να χάσει με 6-3, ωστόσο στο δεύτερο σετ έσπασε αμέσως το σερβίς των Αμερικανών.

ροηγήθηκαν με 3-0 και 5-3, για να κλείσουν το σετ με 6-3 και να πάνε το παιχνίδι στο Super tie break. Εκεί πήραν γρήγορο προβάδισμα με 2-0, με τους Αμερικανούς να απαντούν με ένα σερί 3-0. Τσιτσιπάς και Χάας προσπέρασαν ξανά και με μίνι μπρέικ προηγήθηκαν 5-3, όμως και πάλι το Αμερικανικό δίδυμο έκανε ένα σερί 0-4, για να προσπεράσει με 5-7.

Στέφανος και Χάας απάντησαν εκ νέου. Πέρασαν μπροστά με 9-7 και είχαν δύο match point και στο 9-8 ο Χάας έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του.

Επόμενο εμπόδιο για Τσιτσιπά και Χάας οι Αυστραλοί Αλεξ Ντε Μινόρ και Μαξ Πουρσέλ στον γύρο των «16».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα