Ο Μάρεϊ δεν θα αγωνιστεί στο Roland Garros

 Ο Μάρεϊ δεν θα αγωνιστεί στο Roland Garros
Ο Άντι Μάρεϊ αποφάσισε να μην αγωνιστεί στο Roland Garros, θέλοντας να εστιάσει στην προετοιμασία του για την επερχόμενη περίοδο στο γρασίδι και το Wimbledon.

Ο Άντι Μάρεϊ για 3η χρονιά δεν θα βρεθεί στο Παρίσι για το μεγάλο ραντεβού στο Roland Garros, με τον Σκωτσέζο να αποσύρει τη συμμετοχή του. Η απόφασή του δεν έχει να κάνει με κάποιον τραυματισμό, αλλά περισσότερο με την προετοιμασία του στο γρασίδι, που ακολουθεί.

Ο Μάρεϊ θέλει να κάνει την καλύτερη δυνατή προετοιμασία στην αγαπημένη του επιφάνεια, στοχεύοντας στo Wimbledon, όπου έγινε πρωταθλητής το 2013 και το 2016.

Ο 36χρονος Βρετανός θα απουσιάσει για 5η φορά τα τελευταία έξι χρόνια από το γαλλικό Όπεν. Μετά το 2017, όταν είχε φτάσει μέχρι τα ημιτελικά, επέστρεψε μόνο μια φορά στο τουρνουά, χάνοντας στον 1ο γύρο από τον Σταν Βαβρίνκα το 2020.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

  • Tags:
 

ATP Τελευταία Νέα