Κύργιος: Επιβίωσε σε μάχη τριών σετ με τον Μάσρζακ

Newsroom
Κύργιος: Επιβίωσε σε μάχη τριών σετ με τον Μάσρζακ
Με ανατροπή ο Νικ Κύργιος προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά στο Τόκιο, όπως και ο Μιομίρ Κετσμάνοβιτς, ο οποίος έσωσε 6 match point κόντρα στον Εβανς!

Εξαιρετικά ματς διεξήχθησαν σήμερα (6/10) στη φάση των «16» στο Τόκιο, με τον Νικ Κύργιο να προκρίνεται στα προημιτελικά με ανατροπή.

Απέναντι στον Πολωνό Καμίλ Μάσρζακ, έχασε το πρώτο σετ εύκολα με 6-3, αλλά στη συνέχεια σέρβιρε εκπληκτικά και με 15 άσους (22 συνολικά στο ματς) έφτασε στην πρόκριση κερδίζοντας τα σετ με 6-2, 6-2.

Στα προημιτελικά πέρασε και ο Μιομίρ Κετσμάνοβιτς σε ένα επικό ματς κόντρα στον Ντάνιελ Εβανς. Πήρε με 6-3 το πρώτο σετ και έχασε με το ίδιο σκορ το δεύτερο, ενώ στο κρίσιμο τρίτο σετ, οι δυο τους έφτασαν στο tie break. O Εβανς είχε προβάδισμα με 5-4 και σέρβιρε με το σκορ υπέρ του 40-0! Κι όμως όχι μόνο έχασε τα τρία συνεχόμενα match point, αλλά γλίτωσε κι άλλες τρεις φορές στο ίδιο game, για να κάνει το break!

Στη συνέχεια σέρβιρε ο ίδιος για το 6-5 και αμέσως μετά έχασε με την σειρά του match point για να κριθούν όλα εν τέλει, στο tie break το οποίο πήρε ο Σέρβος με 7-4.
Στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει τον Φράνσις Τιάφο που νίκησε τον Ζαπάτα Μιράλες με 6-1, 7-6.

 

ATP Τελευταία Νέα