Τσιτσιπάς: Θρίαμβος με Ρούνε στο διπλό κόντρα σε Μέτκιτς και Πάβιτς!

Newsroom
Τσιτσιπάς: Θρίαμβος με Ρούνε στο διπλό κόντρα σε Μέτκιτς και Πάβιτς!
Οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Χόλγκερ Ρούνε έπεσαν πάνω στους σπουδαίους Κροάτες Μέτκιτς και Πάβιτς, οι οποίοι είναι εκ των κορυφαίων διδύμων στον κόσμο στα διπλά και τους άφησαν εκτός προημιτελικών!

Σπουδαία νίκη πήρε στο διπλό του Σινσινάτι ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με συμπαίκτη τον Χόλγκερ Ρούνε.

Το δίδυμο επικράτησε των εξαιρετικών Κροατών Μέτκιτς και Πάβιτς με 2-1 σετ (6-7, 6-3, 10-7) και συνεχίζει στα προημιτελικά όπου θα παίξει με άλλο ένα πανίσχυρο δίδυμο, αυτό των Αρεβάλο και Ροχέρ (νικητές στο Roland Garros).

Τσιτσιπάς και Ρούνε έβαλαν δύσκολα στους Κροάτες που χρειάστηκαν το tie break για να πάρουν το πρώτο σετ (με 7-5 η διαδικασία). Στο δεύτερο οι Τσιτσιπάς και Ρούνε τους έσπασαν το σερβίς στο 2-2 και βρέθηκαν να προηγούνται με 4-2. Στέφανος και Χόλγκερ κατάφεραν να κρατήσουν το σερβίς τους και να πάρουν το σετ, οδηγώντας το παιχνίδι στο super tie break.

Εκεί, ο Ελληνας και ο Δανός τενίστας έσπασαν γρήγορα το σερβίς των Κροατών και βρέθηκαν να προηγούνται με 4-1. Ακολούθησε άλλο ένα mini break από τον Στέφανο για το 5-1. Κράτησαν εύκολα το σερβίς τους και έφτασαν στο 8-2! Όμως ένα σερί 5-0 των Κροατών (μείωσαν 8-7) έβαλε «φωτιά» στο ματς με τον Ρούνε να σερβίρει και να οδηγεί το δίδυμο σε διπλό match point. Δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη και με 10-7 πήραν την πρόκριση για τα προημιτελικά.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

ATP Τελευταία Νέα