Τσιτσιπάς: Στα προημιτελικά μαζί με τον Πέτρο στο διπλό

Newsroom
Τσιτσιπάς: Στα προημιτελικά μαζί με τον Πέτρο στο διπλό
Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς πήραν το εισιτήριο για την 8αδα στο διπλό της Στουτγάρδης, μετά από super tie break.

Τα κατάφεραν, έστω και με… μία μέρα καθυστέρηση και προκρίθηκαν στα προημιτελικά του διπλού στη Στουτγάρδη ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο αδερφός του, Πέτρος.

Το ματς με τους Γκόρανσον και ΜακΛάχλαν, διακόπηκε χθες λόγω βροχής και συνεχίστηκε σήμερα (8/6) από εκεί που σταμάτησε (7-6 το πρώτο σετ τα αδέρφια Τσιτσιπά και 5-5 στο δεύτερο) και τελικά οδηγήθηκε σε super tie break.

Τα αδέρφια Τσιτσιπά συνέχισαν το παιχνίδι στο 5-5 του δεύτερου σετ με τους αντιπάλους τους, κρατώντας το σερβίς τους. Εφτασαν σε match point στο σερβίς των αντιπάλων τους που ωστόσο γύρισαν την κατάσταση και οδήγησαν το σετ στο tie break, όπως και στο πρώτο.

Αυτή τη φορά το δίδυμο από την Σουηδία και την Ιαπωνία πήρε προβάδισμα με 4-1 και 5-2, αλλά στο σερβίς του Πέτρου μειώθηκε το σκορ σε 5-4. Ομως, οι Γκόρανσον και ΜακΛάχλαν κράτησαν το σερβίς τους και με 7-4 στο tie break ισοφάρισαν σε 1-1 σετ.

Στο super tie break ήρθε από την ελληνική πλευρά το πρώτο μίνι break στο 6-7 και έφτασαν σε διπλό match point (6-9) για να πάρουν τελικά το σετ με 10-8 και μαζί με την πρόκριση.

Ετσι, σήμερα το απόγευμα (γύρω στις 18:00 Ελλάδος) θα παίξουν στα προημιτελικά κόντρα στους Χουρκάτζ και Πάβιτς.

 

ATP Τελευταία Νέα