Τσιτσιπάς: Αποκλεισμός στο super tie break για Στέφανο και Πέτρο

Newsroom
Τσιτσιπάς: Αποκλεισμός στο super tie break για Στέφανο και Πέτρο
Στέφανος Τσιτσιπάς και Πέτρος Τσιτσιπά το πάλεψαν απέναντι σε Μάρεϊ και Βένους, αλλά αποκλείστηκαν στο διπλό της Μαδρίτης.

Απέναντι σε μία πολύ έμπειρη ομάδα οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Πέτρος Τσιτσιπάς πάλεψαν για την έκπληξη, αλλά αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του διπλού στο τουρνουά της Μαδρίτης.

Τα δύο αδέρφια ηττήθηκαν με 2-1 σετ από τους Τζέιμι Μάρεϊ και Μάικλ Βένους, χάνοντας πάντως μια μεγάλη ευκαιρία στο super tie break.

Το ελληνικό δίδυμο έχασε εύκολα το πρώτο σετ με 6-2, όμως στο δεύτερο ενώ ήταν πίσω στο σκορ με 3-2, έκανε δύο μαζεμένα break και το κατέκτησε με 6-3.

Στο super tie break, τα αδέρφια Τσιτσιπά έκαναν ένα mini break στο 5-3, ωστόσο Μάρεϊ και Βένους το πήραν πίσω και έφτασαν να παίρνουν προβάδισμα 7-6 και στη συνέχεια 8-7, σερβίροντας στους επόμενους δύο πόντους. Δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη και με 10-7 πήραν το super tie break και άφησαν εκτός συνέχειας τα αδέρφια Τσιτσιπά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα