Τσιτσιπάς: Διπλό «ραντεβού» στο court αν κερδίσει τον Ντιμιτρόφ

Newsroom
Τσιτσιπάς: Διπλό «ραντεβού» στο court αν κερδίσει τον Ντιμιτρόφ
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με λίγο χρόνο ξεκούρασης θα αντιμετωπίσει τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και αν κερδίσει παίζει ξανά το βράδυ.

Το βροχερό διήμερο της Μ. Τετάρτης και της Μ. Πέμπτης στην Βαρκελώνη, αναγκάζει τον Στέφανο Τσιτσιπά και τους άλλους 15 που συνεχίζουν σήμερα, να ψάξουν για… δύο ματς μέσα σε λίγες ώρες.

Όλα τα ματς χθες αναβλήθηκαν και για να βγει το πρόγραμμα θα παιχτούν (καιρού επιτρέποντος) δύο γύροι σήμερα: Αυτός των «16» και τα προημιτελικά.

Ο Τσιτσιπάς θα παίξει στις 14:30 με τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, έναν παίκτη που είναι σε φόρμα τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Εχουν βρεθεί στο παρελθόν τρεις φορές αντιμέτωποι, με τον Στέφανο να μετρά δύο νίκες (2020 Roland Garros, 2021 Βιέννη) και μία ήττα (2020 Βιέννη).

Αν ξεπεράσει το εμπόδιο του Βούλγαρου, θα βγει ξανά να παίξει μετά τις 8 το βράδυ, ανάλογα και με τι εξέλιξη θα έχουν τα παιχνίδια που θα έχουν προηγηθεί.

Αντίπαλος στα προημιτελικά θα είναι είτε ο Αλκαράθ, είτε ο Μουνάρ.

Θα είναι και το τελευταίο πρόγραμμα της ημέρας στο κεντρικό γήπεδο, ενώ αυτό με τον Ντιμιτρόφ θα γίνει δεύτερο στο Pista Jan Kodes.

Δείτε το πρόγραμμα της μέρας ΕΔΩ.


 

ATP Τελευταία Νέα